Mówisz że to wina luteiny?K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówisz że to wina luteiny?K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
No piękna[emoji173]Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]
Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taką samą luteine i narazie jest okDostałam dopochwowo 100mg luteiny x 2 a brałm dupka 10mg x 3
Pewnie ze chce wiedzieć[emoji2] nie mogę się doczekaćJa tez narazie nic nie kupuje. Biustonoszy niewiem jaki rozmiar bede miala za 8 miesiecy, a ubrania ciazowe pozycze od bratowej. Napewno cos tam sobie kupie, ale nie bede z tym szalala. A co do dzidzi to mysle, ze na spokojnie czerwiec, lipiec. Tylko ja bede kupowac neutralnie, bo nie chce znac plci. A wy chcecie wiedziec kogo nosicie pod serduszkiem?
Super! Bardzo się ciesze kochana :*Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk zarodek i serduszko wg usg 6 tyg 0 dzień ufff cieszę się
Ja nie mogę :/Tez sie zastanawism nad szkola rodzenia tylko nie wiem czy u mnie jest sens bo juz cos lekarze napomnieli (kardiolog i gin) ze raczej cesarka u mnie wchodzi w rachube
Super wieści[emoji2]Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk zarodek i serduszko wg usg 6 tyg 0 dzień ufff cieszę się
Wiesz by burzy hormonów x 2 to i ukrwienie może być większe .. sprawdzę jutro jak na dupka wrócę.
Pieknie ))Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]
Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się będzie dobrze[emoji2]Wiesz by burzy hormonów x 2 to i ukrwienie może być większe .. sprawdzę jutro jak na dupka wrócę.