reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
No piękna[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wenus gratulacje

Nessi slyszlam czesto o plamieniach po luteinie dopochwowej
W srodku jestes mocno ukrwiona i lAtwo uszkodzic jakies naczynko

Ja dlej plamie i raz mniej raz wiecej,gin kazal zwiekszyc dupka do 3 i przyjsc jutro na kontrole
Juz cala drrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez narazie nic nie kupuje. Biustonoszy niewiem jaki rozmiar bede miala za 8 miesiecy, a ubrania ciazowe pozycze od bratowej. Napewno cos tam sobie kupie, ale nie bede z tym szalala. A co do dzidzi to mysle, ze na spokojnie czerwiec, lipiec. Tylko ja bede kupowac neutralnie, bo nie chce znac plci. A wy chcecie wiedziec kogo nosicie pod serduszkiem?

f2w3yx8d8eesu797.png
Pewnie ze chce wiedzieć[emoji2] nie mogę się doczekać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk zarodek i serduszko wg usg 6 tyg 0 dzień ufff cieszę się :)
Super! Bardzo się ciesze kochana :*
Tez sie zastanawism nad szkola rodzenia tylko nie wiem czy u mnie jest sens bo juz cos lekarze napomnieli (kardiolog i gin) ze raczej cesarka u mnie wchodzi w rachube
Ja nie mogę :/
Po plamieniu mój lekarz powiedzial ze nam dać mężowi 100 zł i niech idzie do sasiadki :D
Ale jak u Ciebie wszystko dobrze to czemu nie? ;)

NESSI odpoczywaj kochana i się nie denerwuj !!!!
Pamiętaj WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :*

Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie :)))

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry