reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
No piękna[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wenus gratulacje

Nessi slyszlam czesto o plamieniach po luteinie dopochwowej
W srodku jestes mocno ukrwiona i lAtwo uszkodzic jakies naczynko

Ja dlej plamie i raz mniej raz wiecej,gin kazal zwiekszyc dupka do 3 i przyjsc jutro na kontrole
Juz cala drrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez narazie nic nie kupuje. Biustonoszy niewiem jaki rozmiar bede miala za 8 miesiecy, a ubrania ciazowe pozycze od bratowej. Napewno cos tam sobie kupie, ale nie bede z tym szalala. A co do dzidzi to mysle, ze na spokojnie czerwiec, lipiec. Tylko ja bede kupowac neutralnie, bo nie chce znac plci. A wy chcecie wiedziec kogo nosicie pod serduszkiem?

f2w3yx8d8eesu797.png
Pewnie ze chce wiedzieć[emoji2] nie mogę się doczekać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk zarodek i serduszko wg usg 6 tyg 0 dzień ufff cieszę się :)
Super! Bardzo się ciesze kochana :*
Tez sie zastanawism nad szkola rodzenia tylko nie wiem czy u mnie jest sens bo juz cos lekarze napomnieli (kardiolog i gin) ze raczej cesarka u mnie wchodzi w rachube
Ja nie mogę :/
Po plamieniu mój lekarz powiedzial ze nam dać mężowi 100 zł i niech idzie do sasiadki :D
Ale jak u Ciebie wszystko dobrze to czemu nie? ;)

NESSI odpoczywaj kochana i się nie denerwuj !!!!
Pamiętaj WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :*

Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie :)))

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry