reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Jestem :) Serduszko jak dzwon 175 uderzeń :) krwiak o połowę mniejszy,bąbelek ma już prawie 2cm. Termin porodu 2.09 a był 10.09 także maluch pędzi jak szalony :) kilka badań do powtórzenia...glukoza za duza,coś z płytkami :) nadal luteina,magnez,folklor,nospa i lek przeciw zakrzepowy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój dziadek się urodził 2 września :) hah.. Super że dzidzia rośnie zdrowo! Cieszę się razem z Tobą.
Ciekawe czy mi też będzie kazał coś brać... na chwilę obecną tylko kwas foliowy i dupek...

reklama
Nimitii mi na bóle związane z woreczkiem nie pomagało nic, bałam się operacji ale to była dobra decyzja, od tamtego czasu mam spokój a z woreczkiem nie ma żartów i lepiej zbyt długo nie zwlekać.

Oj ale nas tu dużo:)

Madzia Ty już 10 tc? Ja 9-ty i fajnie być na wątku w tej "starszej" ciąży;)

Mam wrażenie że dziewczyny w pracy już się czegoś domyślają, ale dopiero po następnej wizycie im powiem:)

Co do nastrojów u mnie jakichś wielkich zmian nie zauważyłam, no poza dzisiejszym dniem bo łatwo mnie byle pierdoła wkurza...
9 tc i 2d czyli 10 tydzień :)
Śmiesznie się liczy tygodnie ciąży bo do przodu zamiast do tylu :D
A glut jest o 5 dni młodszy niż termin z OM :)

Mozesz powtórzyć, zobaczysz jak przyrasta. Ale niekoniecznie. Czasem te bety niepotrzebnie stresują, moja lekarka tez mi powoedziala, po co bedziesz robic? Nic innego poza tym ze jesteś w ciazy ci to nie powie, a jak jest coś nie tak to wynik bety i tak w niczym nie pomoże.
Wiec nie robiłam ani jednej w tej ciazy[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie będzie mało przerastac albo za dużo to potem nie potrzebne nerwy.[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Zooska SUPER! Ciesze się ;* a niepotrzebnie przez tego dupka ordynatora ino przeplakalas :(

Gierka moje kondolencje :(
Przykro Mi, trzymaj się kochana.

Witam nowe koleżanki ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

CzarnaMadzia miałam iść 26 września na pierwszą ale mojemu mężowi służbę zmienił paskud komendant i kolejny wolny termin to 30 września na 18. Bo przed urlopem to miejsca brak u niego... a inny lekarze w okolicy to jakaś masakra..Nic noo muszę czekać... Jak Wy wszystkie wcześniej :)

Jestem :) Serduszko jak dzwon 175 uderzeń :) krwiak o połowę mniejszy,bąbelek ma już prawie 2cm. Termin porodu 2.09 a był 10.09 także maluch pędzi jak szalony :) kilka badań do powtórzenia...glukoza za duza,coś z płytkami :) nadal luteina,magnez,folklor,nospa i lek przeciw zakrzepowy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia super!!! Oby tak dalej rośnijcie zdrowo [emoji9]

Dorcia super wiadomość :)

Alcarin nie ty jedna świrujesz. Mnie brat powiedział,że mi hormony na dekiel walą :oops:
Ja też tak samo się martwię

reklama
gie_er moje kondolencje, tulę mocno

pitu-pitu u mnie też duże zaskoczenie, ale już przeszłam do radości ;)

Lilka ja też okrągła, więc chyba muszę zacząć liczy kalorie... :/ Będę trzymać kciuki za obronę!
Czasami o usg w okolicach 12tygodnia mówi się, że jest prenatalne, bo wtedy się mierzy przezierność itp. a tym sposobem bada prawdopodobieństwo wad wrodzonych. Takie badanie będzie przechodzić każda z nas.

Ja mam na zdjęciu z wizyty samą czorną dziurę, mam się zjawić za 4 tygodnie.

Do góry