Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa to gratulacje!! To chyba najlepsza opcja jezeli chodzi o bliźniaki co? Każde będzie się odżywiało osobno Ale super gratuluje!!Będą bliźniaki dwu owodniowe i dwu kosmówkowe ...serduszka biją oba
Ja mam dodam,że nie jestem jakaś duża bo 55kiloDziewczyny, to Wy w tych pierwszych tygodniach 6/7/8 i juz brzuszki macie ? [emoji14] [emoji33]
Tak to jest z lekarzami ja w pierwszej ciąży miałam zle przeczucie ale ze poród SN taki zdrowy dla dziecka to taki planowałam skończyło się cc bo synek trzy razy owiniety pepowina i przy drugim juz chciałam cc a mój lekarz ze nie bo wskazań nie ma jak trafiłam do szpitala w 34 tyg lekarz przy badaniu zobaczył bliznę po cc i mówi że cesarka bo to bezpieczniejsze. Każdy lekarz
co innego.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, podobno z kazda ciaza brzuszek wiekszy
Wow, gratulacje! Pewnie było niezłe zaskoczenie?Będą bliźniaki dwu owodniowe i dwu kosmówkowe ...serduszka biją oba