reklama
Nevka
Fanka BB :)
Ja jutro idę na badania.. ciekawie ile mnie skrobnie...
Może Wy znacie stronę z cennikiem na diagnostyce?
Bo Ja nie potrafię znajsc :-(
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Może Wy znacie stronę z cennikiem na diagnostyce?
Bo Ja nie potrafię znajsc :-(
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska
Cynka czekać. Serduszko już bije a to bardzo dużo
Witam wszystkie nowe wrześniówki, faktycznie tłoczno tu dziś bardzo
Nessi, Lola i inne jutro wizytujące - mocno trzymam kciuki! Ja muszę czekać jeszcze dokładnie 2 tygodnie, a jak wszystko będzie w porządku od razu powiem rodzicom i w pracy
Dobranoc laseczki!
Witam wszystkie nowe wrześniówki, faktycznie tłoczno tu dziś bardzo
Nessi, Lola i inne jutro wizytujące - mocno trzymam kciuki! Ja muszę czekać jeszcze dokładnie 2 tygodnie, a jak wszystko będzie w porządku od razu powiem rodzicom i w pracy
Dobranoc laseczki!
Elmirka82
Manka to tak jak ja. Tez w UK. Jeszcze kilka dni temu bylam spokojna ale cos mi sie zaczyna panika wkradac jak czytam. U mnie cisza bezobjawowaAle macie fajnie, ze juz podgladacie sobie malych w brzucholkach [emoji14] Ja dopiero w 12 tygodniu bede miala pierwsze usg i okaze sie czy jestem na pewno w ciazy czy nie [emoji14]
Cynka spokojnie poczekaj I nie panikuj. Jesli nie plamisz nie masz silnych boli,skorczy to NIC sie nie dzieje
Ja pierdziu - trzecia ciąża i takie wkręty Tych słów potrzebowałam
U mnie na razie tez zero objawow [emoji14]Mania to tak jak ja. Tez w UK. Jeszcze kilka dni temu bylam spokojna ale cos mi sie zaczyna panika wkradac jak czytam. U mnie cisza bezobjawowa
Pierwsze dwa testy maz kupil jakies tanie badziewia i w dzien @ pokazaly druga kreske ale po pol godzinie a drugi po 15 minutach. Dopiero na nastepny dzien zrobilam ten z Clearblue i od razu pojawila sie druga kreska. Jedyny objaw to brak @
Paulaq23
Spokojnie nie panikuj ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości ani żadnych objawów ciąży oprócz braku @ gdyby młody mnie nie zaczął kopać to tak jakbym w ciąży wogole nie była noo brzuch miałam duży [emoji4]Dziewczyny, w piątek 13 widziałam mojego okruszka po raz pierwszy i słyszałam jego serduszko, a w pon w nocy obudziłam się bez żadnych dolegliwości ciążowych i wpadłam w panikę. Spłakałam się jak głupia i męża tylko nastraszyłam. Do lekarza mam iść dopiero za tydzień z badaniami i wtedy ma mi kartę ciąży założyć. Tu pytanie- iść wcześniej czy przestać panikować i czekać spokojnie?
reklama
Elmirka82
Ja odrazu siegnelam Po clearblue w pierwszej ciazy tez ich urzywalam i odrazu pozytywny wynik. Z objawow poczatkowych to tylko brak @ i bol cyckow a i zmeczenie ale to moglabym zwalic na swieta i wizyte tesciowej. Teraz pozostal tylk brak@ a do usg jeszcze miesiacU mnie na razie tez zero objawow [emoji14]
Pierwsze dwa testy maz kupil jakies tanie badziewia i w dzien @ pokazaly druga kreske ale po pol godzinie a drugi po 15 minutach. Dopiero na nastepny dzien zrobilam ten z Clearblue i od razu pojawila sie druga kreska. Jedyny objaw to brak @