reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja jutro idę na badania.. ciekawie ile mnie skrobnie...

Może Wy znacie stronę z cennikiem na diagnostyce?
Bo Ja nie potrafię znajsc :-(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie fajnie, ze juz podgladacie sobie malych w brzucholkach [emoji14] Ja dopiero w 12 tygodniu bede miala pierwsze usg i okaze sie czy jestem na pewno w ciazy czy nie [emoji14]

Cynka czekać. Serduszko już bije a to bardzo dużo:)

Witam wszystkie nowe wrześniówki, faktycznie tłoczno tu dziś bardzo:)

Nessi, Lola i inne jutro wizytujące - mocno trzymam kciuki! Ja muszę czekać jeszcze dokładnie 2 tygodnie, a jak wszystko będzie w porządku od razu powiem rodzicom i w pracy:)

Dobranoc laseczki!

Mania to tak jak ja. Tez w UK. Jeszcze kilka dni temu bylam spokojna ale cos mi sie zaczyna panika wkradac jak czytam. U mnie cisza bezobjawowa
U mnie na razie tez zero objawow [emoji14]
Pierwsze dwa testy maz kupil jakies tanie badziewia i w dzien @ pokazaly druga kreske ale po pol godzinie a drugi po 15 minutach. Dopiero na nastepny dzien zrobilam ten z Clearblue i od razu pojawila sie druga kreska. Jedyny objaw to brak @ :)

Dziewczyny, w piątek 13 :D widziałam mojego okruszka po raz pierwszy i słyszałam jego serduszko:laugh2:, a w pon w nocy obudziłam się bez żadnych dolegliwości ciążowych i wpadłam w panikę. Spłakałam się jak głupia i męża tylko nastraszyłam. Do lekarza mam iść dopiero za tydzień z badaniami i wtedy ma mi kartę ciąży założyć. Tu pytanie- iść wcześniej czy przestać panikować i czekać spokojnie?
Spokojnie nie panikuj ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości ani żadnych objawów ciąży oprócz braku @ gdyby młody mnie nie zaczął kopać to tak jakbym w ciąży wogole nie była noo brzuch miałam duży [emoji4]

reklama
U mnie na razie tez zero objawow [emoji14]
Pierwsze dwa testy maz kupil jakies tanie badziewia i w dzien @ pokazaly druga kreske ale po pol godzinie a drugi po 15 minutach. Dopiero na nastepny dzien zrobilam ten z Clearblue i od razu pojawila sie druga kreska. Jedyny objaw to brak @ :)
Ja odrazu siegnelam Po clearblue w pierwszej ciazy tez ich urzywalam i odrazu pozytywny wynik. Z objawow poczatkowych to tylko brak @ i bol cyckow a i zmeczenie ale to moglabym zwalic na swieta i wizyte tesciowej. Teraz pozostal tylk brak@ a do usg jeszcze miesiac

Do góry