reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja odrazu siegnelam Po clearblue w pierwszej ciazy tez ich urzywalam i odrazu pozytywny wynik. Z objawow poczatkowych to tylko brak @ i bol cyckow a i zmeczenie ale to moglabym zwalic na swieta i wizyte tesciowej. Teraz pozostal tylk brak@ a do usg jeszcze miesiac
W pierwszej ciazy tez clearblue od razu mi prawde powiedzial :)

Ja jeszcze nawet nie mam umowionej wizyty z polozna. Dopiero jutro maja dzwonic z data, kiedy to mam do niej pedzic [emoji14]

Cześć dziewczyny :) Podczytuje was od kilku dni i postanowiłam do was dołączyć. To pierwsze forum na jakimkolwiek jestem i poruszam się troszkę po omacku-więc wybaczcie (nie jestem obyta z elektroniką). To moja 3 ciąża, ale pierwsza w której tak panikuję.Termin z OM na 4 września. Po cichu liczę na wsparcie. Mam 2 córki 10 i 7 lat. Trzymam kciuki za wszystkie serduszka :)
Witaj, Cynka, czyli Lucynka???

eiktrjjge03lkilf.png

Manka to tak jak ja. Tez w UK. Jeszcze kilka dni temu bylam spokojna ale cos mi sie zaczyna panika wkradac jak czytam. U mnie cisza bezobjawowa
Że nie masz objawów to nic ja w pierwszej też nie miałam żadnych [emoji4] za to teraz w NL to też panika praca ciężka, opieka nad ciężarna to wiadomo jaka naturalna selekcja i przez to mam stresa że gdyby coś się działo to oni machną ręką

Tez bym poszla prywatnie tyle ze z kasa u nas krucho Po swietach. Ja nie pracuje a partner przez ponad tydzien lezal w lozku z goraczke +40 wiec nie bylo komu wyplaty do domu przyniesc, wiec cierpliwie musze czekac do lutego
Wiem rozumiem ja płaciłam 30€ ale za 2 tyg ma mi jeszcze raz zrobić za free chce iść na zwolnienie ale kicha bo ostatnio tylko po 3-4dni pracy przez 1,5 mies a teraz jak w ciąży jestem to chcą mnie tam zajechać [emoji34]

reklama
Spokojnie nie panikuj ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości ani żadnych objawów ciąży oprócz braku @ gdyby młody mnie nie zaczął kopać to tak jakbym w ciąży wogole nie była noo brzuch miałam duży [emoji4]

Ja drugą ciążę też przeszłam bezobjawowo od testu w dniu @ aż do cc, ale teraz jak mi było słabo, blada jak ściana, padałam na pysk już od 14, miałam napady głodu z rana aż mi się ręce telepały i nie mogłam spać na brzuchu a w nocy zerwałam się na równe nogi jak młode dziewczę z lekkim brzuszkiem to mi nogi ze strachu zmiękły

Do góry