Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 lat temu, w bardzo wczesnej ciazy wyladowalam w rowie na dachu... samochod do kasacji, ja z niewielkim siniakiem na kolanie, a ciaza szczesliwie zakonczona 7 miesiecy pozniej Takze poza dodatkowym stresem to chyba nic nie powinno sie dziac...Wszystko ok ze mną tylko dupsko mnie boli od tego upadku,a przy aucie zderzak polamany...ja widziałam że ta baba zapindala,akurat stałam bo dopiero wlaczalam się do ruchu,tylko mocno złapałam się kierownicy ja myślę dziewczyny,że nic z fasolą się nie stało?
Ja bym powiedziała ze jestem w ciąży gdyby Cię wzięli na badania to byś juz usg miała zaliczone ;-)Wszystko ok ze mną tylko dupsko mnie boli od tego upadku,a przy aucie zderzak polamany...ja widziałam że ta baba zapindala,akurat stałam bo dopiero wlaczalam się do ruchu,tylko mocno złapałam się kierownicy ja myślę dziewczyny,że nic z fasolą się nie stało?