reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dorcia - to masakryczny dzień [emoji15] a Tobie nic nie jest po tej stluczce? A w zasadzie obu [emoji6]

Ja kawę pije jedną dziennie, słabą z ekspresu. Za to zero coli i prawie wcale herbaty, tylko melise z miodem i cytryna [emoji4]

reklama
Nevka - Inna niz Inke tez mozesz pic, byle nie z pradem.[emoji2]

Jagus - Ja sie nawet nie klade ale brzuch mnie dosc boli jak za duzo chodze i musze ale wtedy nie moge wstac. [emoji6]

Dorcia - Boze wszystko dobrze z Toba?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko ok ze mną :) tylko dupsko mnie boli od tego upadku,a przy aucie zderzak polamany...ja widziałam że ta baba zapindala,akurat stałam bo dopiero wlaczalam się do ruchu,tylko mocno złapałam się kierownicy :) ja myślę dziewczyny,że nic z fasolą się nie stało?

Wszystko ok ze mną :) tylko dupsko mnie boli od tego upadku,a przy aucie zderzak polamany...ja widziałam że ta baba zapindala,akurat stałam bo dopiero wlaczalam się do ruchu,tylko mocno złapałam się kierownicy :) ja myślę dziewczyny,że nic z fasolą się nie stało?
Ja 5 lat temu, w bardzo wczesnej ciazy wyladowalam w rowie na dachu... samochod do kasacji, ja z niewielkim siniakiem na kolanie, a ciaza szczesliwie zakonczona 7 miesiecy pozniej ;) Takze poza dodatkowym stresem to chyba nic nie powinno sie dziac...

Ja bym powiedziała ze jestem w ciąży gdyby Cię wzięli na badania to byś juz usg miała zaliczone ;-)

Minka witaj ja też czekam na moje trzecie dziecko A dwójkę pozostałych to Masz jakiej płci

dorcia dobrze że z tobą wszystko ok Ale miałaś dzień

Ja dzisiaj się wszystkim wysuszam i płacze

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia - fasolce nic nie będzie, jest dobrze chroniona [emoji4] ale jak będziesz się denerwować to pamiętaj że w każdej chwili możesz iść na IP, powiedziec że miałaś stluczke i zaczelo Cię coś boleć (chociażby z nerwow). Ale myślę że nie masz się co martwić [emoji4]

Z uplawami dziewczyny to raczej nic się nie powinno robić jeśli są "normalne" a nie infekcyjne... To też w pewien sposób chroni środowisko wewnątrz przed bakteriami.

Do góry