reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
nimitii - ostatnio humor mi nie dopisuje, czuję tylko potrzebę płaczu i depresji...zajadam mdłości i czuję się jeszcze gorzej - jakbym pęknąć miała :/

@gie_er @cheebay ja mieszkam między Poznaniem a Piła pod Obornikami ,a dokładnie to Rogoźno . Chociaż zawsze mi mówią że jestem typową poznanianka bo u mnie słowka tej pyry itd są na porządku dziennym:p

Ja z Poznania[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku w końcu zabrał mnie w wakacje do Poznania:-) obiecywał mi 6 lat zakochałam się w palmiarni i w nowym zoo:-) Niestety w jeździe po Poznaniu się nie zakochałam :D Ojciec Chrzestny mojej Nadii tam mieszka, a były takie korki jak się do nich przez miasto przebijaliśmy że w połowie drogi mi się odwiedzin odechciało ;-)

Nimitii dobrze ze juz troszke lepiej:** Przez weekend sie dokurujesz:)

Nessi 《głaszcze》oby Ci szybko mdlosci minely!!

U mnie poki co dalej objawow brak.Ani nie jestem zmeczona..ani mdlosci..ani zapachow..ani kurde nic..stresujace..
Dzis małz wraca z dele na weekend takze juz sie ciesze bo bede sie byczyc haha:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
gie_er B Biała jest ładnym miastem ja też jestem ze śląska :)

Millo gdyby mnie nie bolało po lewej stronie to bym też nie wiedziała że jestem w ciąży. Mam nietypowe objawy jak na mnie. Mnie się nie chce jeść unikam słodkiego jak ognia i tyle w sumie. Wczoraj tylko raz zwymiotowałam i dzisiaj przez paste5do zembów ale to mógł być inny powód.
Chciałabym najbardziej żeby szefowa przestała być wściekła na mnie :/

Do góry