reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cheebay to możemy sobie przybić piątkę ,ja mieszkam 40km za Pzn ale u nas ten sam "klimat"
Millo nie przejmuj się brakiem objawów wszędzie trąbią że to wcale nie jest zły znam
Nimitii szefowa się nie przejmuj,przejdzie jej najważniejsza teraz jest fasolka :)

reklama
Nessi wczoraj mialam taki dzień, poryczalam sie w kiblu w pracy, zle się czułam, masakra byla

Nimitii tez jestem ze śląskiego i tez mnie odrzuca od słodkiego, a moglam jeść tonami

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii to moze objawy sie juz zaczynaja u Ciebie:))mnie od pasty mietowej odrzucilo w 1 ciazy..musialam szukac wsrod dzieciecych masakra hihi. Co do szefowej to przejdzie jej..najwazniejsze ze juz wie i masz to za soba!!Mysl o Was a nie o tym co kto mysli...jakby ona byla w ciazy pewnie miala by swoja szefowa w dupie:p

Olkaa za tydz wizyta 1 to sie uspokoje:)Z jednej str sie ciesze ze sie tak czuje a z 2 chociaz zmeczenia bym chciala albo czegos ciazowego:p

Lilika ja to bym chciala zeby mnie odrzucilo od slodkiego :p jestem uzalezniona:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo gdyby ona byka w ciąży usunęła by sama to mówi ze to byłaby największą kara.
W drugiej ciąży tak się stresowałam ona dala mi do zrozumienia że nie chce żebym była w ciąży. I wiesz co udzieliło mi się a teraz mam to gdzieś ja jestem najważniejsza !:)

Nimitii aha..:/ olej ją i tyle:* Ciesz sie szczesciem:)

Ja napisalam poprzedniego posta,wstalam,zakrecilo mi sie w glowie,slinotok i nad kibelek ale nie mialam czym:p wlasnie zjadlam sniadanko haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry