reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
nimitii - ostatnio humor mi nie dopisuje, czuję tylko potrzebę płaczu i depresji...zajadam mdłości i czuję się jeszcze gorzej - jakbym pęknąć miała :/

@gie_er @cheebay ja mieszkam między Poznaniem a Piła pod Obornikami ,a dokładnie to Rogoźno . Chociaż zawsze mi mówią że jestem typową poznanianka bo u mnie słowka tej pyry itd są na porządku dziennym:p

Ja z Poznania[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku w końcu zabrał mnie w wakacje do Poznania:-) obiecywał mi 6 lat zakochałam się w palmiarni i w nowym zoo:-) Niestety w jeździe po Poznaniu się nie zakochałam :D Ojciec Chrzestny mojej Nadii tam mieszka, a były takie korki jak się do nich przez miasto przebijaliśmy że w połowie drogi mi się odwiedzin odechciało ;-)

Nimitii dobrze ze juz troszke lepiej:** Przez weekend sie dokurujesz:)

Nessi 《głaszcze》oby Ci szybko mdlosci minely!!

U mnie poki co dalej objawow brak.Ani nie jestem zmeczona..ani mdlosci..ani zapachow..ani kurde nic..stresujace..
Dzis małz wraca z dele na weekend takze juz sie ciesze bo bede sie byczyc haha:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
gie_er B Biała jest ładnym miastem ja też jestem ze śląska :)

Millo gdyby mnie nie bolało po lewej stronie to bym też nie wiedziała że jestem w ciąży. Mam nietypowe objawy jak na mnie. Mnie się nie chce jeść unikam słodkiego jak ognia i tyle w sumie. Wczoraj tylko raz zwymiotowałam i dzisiaj przez paste5do zembów ale to mógł być inny powód.
Chciałabym najbardziej żeby szefowa przestała być wściekła na mnie :/

Do góry