ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 38.3 :/// ja to.sie dopiero martwię. Już się nawet popłakałam ; ((( czemu mnie to spotyka zawsze pod górkę.
No jestem.. Ehh boje sie troszke ale tak tylko czasem jak o tym wszystkim mysle. Poki co ciesze sie kazdym kolejnym dniem bez plamien u Ciebie jak? Mi troche slabo sie robi, ale na wymioty mi nie idzie w pracy juz powiedzialam. Musialam bo pracuje w przedszkolu, mielismy przedstawienie z okazji Dnia Babci i Dziadka. Wiadono potem trzeba bylo posprzatac po poczestunku a ja nie chcialam nosic. Ogolnie ok i pracuje do przyszlego tyg panuje ospa u mnie w pracy i te chorobska to najwieksza zmora.. Mi zaczal sie 6 tyg.. A Tobie? Bo ja juz zakrecona i nie pamietam ale chyba podobnie co?anik90 nareszcie jesteś
Milli co u ciebie?
Jest 1:40 a mnie boli głowa i nie mogę spać. Co za masakra.
Nessi marcia331 też mam takie podejście do drugiego dziecka. Wprawdzie ja mam tylko jedno ale wiem że to nie będzie problem gdy pojawi się drugie. Ta miłość w magiczny sposób się podwaja
Leeleeth zdrowia dla męża widzisz ja mam kule gdybyś tak daleko nie mieszkała pożyczyłabym wam ja a tak ani książki ani kul
Ja się troszkę lepiej czuje niż jak się kładłam spać ale i tak nadal jest źle. Jedna pani ginekolog z instagrama poleciła mi tabletki na wzmocnienie dla kobiet w ciąży wiec jutro je kupie. Tzn dzisiaj.
Leeleeth powodzenia dzisiaj na wizycie
Zgłosze sie jutro na izbę przyjęć chyba bo tam najszybciej będę z ginekologiem miała do czynieniaZooska bo jestem bardzo wąska w biodrach..
Jagus ja tez w 1 mialam wieczorami brr
Nimitii ponoc jak jest po 38 to trzeba juz zbijac zwlaszcza na poczatku ciazy.Ja przy jelitowce mialam wlasnie 38,3 najwiecej i zbijalam..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na 14.09 wg OM.No to super, że się udalo Według OM mam termin na 15.09. a Ty?
No masakra.. U nas tutaj jest masakrycznie a ja jeszcze na poczatku ciazy.. EhhJa biorę eutyrox od dwóch lat. Mam Hashimoto.
Na Pomorze wygnały mnie korzenie i pierwszy raz od 5 lat pomyślałam ze jest jakiś plus tego wyjazdu- patrzę na smog...
Ola