CzarnaMadzia
Moderatorka
Widzisz a dziś byś ze mna poszła i razem byśmy się cieszylyTaa...jeszcze tydzień będę zębami zgrzytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz a dziś byś ze mna poszła i razem byśmy się cieszylyTaa...jeszcze tydzień będę zębami zgrzytać
Ja się coraz bardziej denerwuję ..pocieszam się twardymi i bolącymi jak diabli cyckamiWidzisz a dziś byś ze mna poszła i razem byśmy się cieszyly
Z OM 31 sierpnia
Ale to nierealny termin bo miałam późniejsza owulacje
Strzelam 3 - 6 wrzesnia
A nie możesz wcześniej się umówić cipko?Ja się coraz bardziej denerwuję ..pocieszam się twardymi i bolącymi jak diabli cyckami
I te okropne mdłości :/
Dzisiaj wpadłam w panikę, że plamię ...a to tylko masa śluzu ...
No odbijać mi zaczyna ...pozorny spokój zawodzi ...
cheebay - kciukasy za wizytę!
Nie myślałam że zobaczę serduszko )@MADZIA super, ale się u Ciebie dzieje [emoji7]
Zarodeczek i nawet serduszko [emoji173]️
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Pewnie bym i mogła, ale jutro praca ...na piątek mnie nie zapisze bo nie będzie miejsca. W poniedziałek cały dzień pracy, wtorek odpada, bo młody szkoła, K w pracy ..zostaje mi i tak środaA nie możesz wcześniej się umówić cipko?