reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
U mnie progres bo właśnie kupiłam czapkę :) nigdy nie nosiłam,swedzi mnie pod nią głowa,i wyglądam jak...No :) ale dziś rano jak wyszłam po 7mej z domu zawieźć młodego do przedszkola to była przesada,bo mróz mrozem Ale po co ten okropny wiatr...brrr
Ja w tym sezonie tez zainwestowalam w czapke. Wole teraz nie chorowac. Nie przejmuje sie jak wygladam. Wazne, ze jest mi cieplo[emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oka - Też poroniłam, ale bóle na początku bez KRWAWIENIA są zupełnie normalne, dopiero jakby się krwawienie pojawiło, sama bym schizowała. Luzik Kochana. :)

Zooska - Tak w Anglii od 3 do 4 lat chodzi się na 2,5 za darmo, możesz na więcej, ale musisz płacić. :) Na szczęście mamy niedaleko i w domu jestem 1,5 do 2 godzin sama z Mają, zależy jak długo płacze, bardzo źle znosi przedszkole, a ja ryczę razem z nim, a teraz to ledwo powstrzymuje łzy. Zaczyna o 12.45 a kończy o 15.15
Biedny kaszle i ma katar ale musze go zaprowadzić bo tutaj tylko mega chore dzieci mogą nie chodzić do przedszkola i muszą mieć zaświadczenie od lekarza, a tutaj musi być ciężki stan żeby takie zaświadczenie dali. Jeśli nie chodziłby a nie daliby zaświadczenia, wylali by go i przyjęli inne dziecko.
Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem przedszkoli, chyba że rodzice mają ciężką sytuacje, ale pracuje u nich i robię co mi każą. :)

oka - Też poroniłam, ale bóle na początku bez KRWAWIENIA są zupełnie normalne, dopiero jakby się krwawienie pojawiło, sama bym schizowała. Luzik Kochana. :)

Zooska - Tak w Anglii od 3 do 4 lat chodzi się na 2,5 za darmo, możesz na więcej, ale musisz płacić. :) Na szczęście mamy niedaleko i w domu jestem 1,5 do 2 godzin sama z Mają, zależy jak długo płacze, bardzo źle znosi przedszkole, a ja ryczę razem z nim, a teraz to ledwo powstrzymuje łzy. Zaczyna o 12.45 a kończy o 15.15
Biedny kaszle i ma katar ale musze go zaprowadzić bo tutaj tylko mega chore dzieci mogą nie chodzić do przedszkola i muszą mieć zaświadczenie od lekarza, a tutaj musi być ciężki stan żeby takie zaświadczenie dali. Jeśli nie chodziłby a nie daliby zaświadczenia, wylali by go i przyjęli inne dziecko.
Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem przedszkoli, chyba że rodzice mają ciężką sytuacje, ale pracuje u nich i robię co mi każą. :)

Dzięki za otuchę, nic nie pamietam z poprzednich ciąż... czuje się jak pierworódka[emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczcie jak ja wyglądam masakra
1484129138-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masakra tylko super :)
a na jakie studia dziewczyny sie wybieracie?
Marzy mi się Neurologopedia na wydziale medycznym ...jednak tam trzeba być cały czas w szpitalu na praktykach - z ciążą odpada.
Terapia SI :) Jak już będę na L4 :p

reklama
Moze i ja pomysle o czyms dla siebie... Nie o studiach tylko jakims kursie... Jak juz minie zagrozenie to musze cos ze soba poczac bo to siedzenie w domu mnie dobija :(

W koncu znalazlam cos do picia czym moge sie napic :) domowy sok pomidorowy :) chyba potasu mam malo, bo wyloilam z pol litra na raz

Do góry