oka_w
Zaangażowana w BB
Jejku jejku jaki pokaźny brzuszek[emoji3] na jaki dzień września masz termin?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez brzuch wywalilo ale zastanawiam sie czy to nie od tego lezenia ciaglego, chociaz waga stoi w miejscu, jak bylo 45,8 tak jest nadal...
Dziękuję bardzoBędzie pierwsze
Dziękuję bardzoHehe rocznik Czarnobyla
To będzie moja pierwsza dzidzia
A Twoja też pierwsza?
Kate86 moja również :-) ponad rok starań i w końcu się udało :-)
Na kiedy masz termin?
Nawet nie wiedziałam, że mój strach przed wymiotami ma swoją nazwęNimitii ale kiedy bylas chora?teraz jestes?
Wenus emetofobiczko witajZnam ten lęk bardzo dobrze.5 lat temu chodzilam na terapię,pozniej po roku zaszlam w ciaze i jest teraz o niebo,niebo lepiej.W sumie jest wspaniale bez lęków.Jedynie czasem odczuwam niepokoj jak się ktos struje i wymiotuje to pomoc Mu nie moge,no chyba ze to moja dziecko to to mnie nie rusza w ogole.W 1 ciazy wymiotowalam tylko raz a tak to mdlosci..mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie
To forum jest niesamowite!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom