reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Zooska - W jakim wieku masz dzieci? :)

Olka - Dobry chłopak, mój mąż nawet nie wie że za dużo nie wolno, ale pomaga mi bardzo, nie mogę narzekać. :) Korzystaj ze snu Kochana, korzystaj. :) Ja muszę poszukać sposobów na walkę ze zmęczeniem, na szczęście codziennie zaprowadzam małego do przedszkola na 2,5 godziny więc 2 razy tam i z powrotem z wózkiem z Majką, więc dotlenie się, a tak to bym pewnie codziennie nie wychodziła. :p

reklama
U mnie progres bo właśnie kupiłam czapkę :) nigdy nie nosiłam,swedzi mnie pod nią głowa,i wyglądam jak...No :) ale dziś rano jak wyszłam po 7mej z domu zawieźć młodego do przedszkola to była przesada,bo mróz mrozem Ale po co ten okropny wiatr...brrr

Ja z objawów mam.
Piękący ból piersi, skurcze macicy tzn, skurcz <ból> trwający kilka sekund nie jakiś bardzo silny i czuje że się ze mnie wtedy "leje" biały płyn, także normalka, cały czas mnie pobolewa jak na okres, ale nic z tego na szczęście. :D, jestem jeszcze w miare spokojna, ale jak zwykle szybko się wzruszam, dziś włączyło się tez zmęczenie, i ogólnie mam wzdęcia cały czas i rewolucje żołądkowe, ale od d*** strony. :p

Dzieciaki śpią także mam chwile dla siebie. :)

Przypomnijcie jak to z kawą było, jakie pijecie, z ilu łyżeczek, ile dziennie?? Z Mają miałam wstręt, teraz tez mam ale tylko do zapachu parzonki, rozpuszalna mi śmierdzi, ale smakuje. :p

Ja zostałam dziś w domu, boli mnie tak dziwnie. Jakby mnie pęcherz bardziej bolał niż macica. Poroniłam raz i się teraz zaczęłam schizowac...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem. Moze lekarz rodzinny cos wiecej Ci powie. A nie macie tam polskich lekarzy lub prywatnie? Zebys od razu mogla pojsc do niego?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Pojde do rodzinnego zobaczymy co mi powie. Pozniej pojde do ginekologa. Nie bede czekac. A co do lekarzy to tutaj inaczej wyglada... nie ma czegos takiego jak prywatnie. Do kazdego lekarza sie umawiasz jakby prywatnie, placisz a potem ubezpieczalnia zwraca 80 % tego.

reklama
Pojde do rodzinnego zobaczymy co mi powie. Pozniej pojde do ginekologa. Nie bede czekac. A co do lekarzy to tutaj inaczej wyglada... nie ma czegos takiego jak prywatnie. Do kazdego lekarza sie umawiasz jakby prywatnie, placisz a potem ubezpieczalnia zwraca 80 % tego.
To trzymam kciuki, zebys sie wszystkiego dowiedziala i zeby bylo dobrze[emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry