reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
To chyba mogę nieśmiało dołączyć - dziś miałam dostać @, w sumie tak ni z gruchy ni z pietruchy zrobiłam test i się udało, po 4 miesiącach :-)
Mam już trzyletnią córcię, a w marcu straciliśmy bliźniaki. Oby teraz było wszystko w porządku...
A na jutro jestem umówiona na zwykłą wizytę kontrolną u gina, więc ten test był tym bardziej na zasadzie "a co mi tam"- tak szybko to chyba mało która miała ;-) No chociaż wiadomo, że nic się nie dowiem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To chyba mogę nieśmiało dołączyć - dziś miałam dostać @, w sumie tak ni z gruchy ni z pietruchy zrobiłam test i się udało, po 4 miesiącach :-)
Mam już trzyletnią córcię, a w marcu straciliśmy bliźniaki. Oby teraz było wszystko w porządku...
A na jutro jestem umówiona na zwykłą wizytę kontrolną u gina, więc ten test był tym bardziej na zasadzie "a co mi tam"- tak szybko to chyba mało która miała ;-) No chociaż wiadomo, że nic się nie dowiem.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I u mnie wczoraj, lub dziś był termin @...
Musimy być dobrej myśli, bo po co być złej ?:)
Damy radę, kciuki za wizytę, chociaż niewiele się zapewne dowiesz .. :)

Wklejam wczorajszy test:)

Ja w ogóle nie czuje żadnych objawów... to samo było w pierwszej ciąży, gdyby nie test, to żyła bym dalej w blogiej nieświadomości.
Piersi minimalnie po bokach, brzuch w ogóle nie boli, mdłości brak:)
Jedynie zmęczenie mnie dopadło :)

Załączniki

• 20161225_110601.jpg
    20161225_110601.jpg
    575,7 KB · Wyświetleń: 497
25 robiłam... jutro zrobię ponownie i mam nadzieje ze będzie wyraźniejsza:)
A Twoja Nessi tez jest tłusta!:)
Ja chyba jeszcze jutro ''szczele'' testa ale jakiegoś dobrego :) Termin @ minął więc nie muszę z porannego moczu :)
Muszę też jakiegoś gina poszukać koniecznie, bo ta infekcja nie daje mi spokoju ...
U Ciebie już wypada 4 tydzień ? czy jeszcze nie ?

Ja chyba jeszcze jutro ''szczele'' testa ale jakiegoś dobrego :) Termin @ minął więc nie muszę z porannego moczu :)
Muszę też jakiegoś gina poszukać koniecznie, bo ta infekcja nie daje mi spokoju ...
U Ciebie już wypada 4 tydzień ? czy jeszcze nie ?

Ja mam taki problem ze nie wiem kiedy termin @ bo nie zapisywałam.... Tak olałam sprawe:D
I teraz tylko z jakiś wyliczeń określiłam kiedy mógł być :))
Z kalkulatora wychodzi niby 5 tydzień ... ale czy tak jest nie wiem, owu mogłam mieć późno bo mam PCOS :)

reklama
Do góry