reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cheebay ale kiedys w Pl macierzynski też był bardzo krótki, ja przy pierwszej córce wróciłam do pracy blyskawicznie i tego zaluje, odkąd urodził się syn ma teraz cztery to nie pracuje I dla mnie jest tak najlepiej widzę różnice W synu A córce jednak syna wychowuje wyłącznie po swojemu

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest oczywiscie indywidualna sprawa[emoji846]
Mam znajoma która juz piąty rok z corka jest w domu, ja bym zwariowała [emoji6] ale absolutnie nikogo nie krytykuje.
Ja na szczęście nie pracuje dla kogoś - pracuje dla siebie. Chce wolne, mam wolne, chce pracować rano/popołudniu/w nocy , nie ma problemu. Ogarnę sie z tematem na pewno, bede musiała być po prostu troche lepiej zorganizowana, bo człowiek bez bata ( czytaj: szefa) nad głowa to sie jednak troche rozleniwia[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cheebay w USA niby taki kraj do przodu ale pod tym względem do tylu.

ZOOska tak było. 3m były kiedyś.

Ja na reszcie zrobiłam suwak jestem z siebie dumna
Jeny ale mi się nie chce iść do pracy.

marcia331 a ty wolne czy jutro też do roboty ?

Nimitii, masz racje. Pod tym względem ten ogromny i przodujący we wszystkim kraj jest sto lat za murzynami, przepraszam ze sie tak brzydko wyrażę [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę czy lepiej iść do ginekologa pod koniec piątego czy pod koniec szóstego tygodnia ciąży jak myślicie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.
Idź wtedy kiedy poczujesz ze chesz. Ja byłam w 5tc i był tylko pęcherzyk.

Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.
Idź wtedy kiedy poczujesz ze chesz. Ja byłam w 5tc i był tylko pęcherzyk.

Może nie serce a pęcherzyk, mi powiedział że po 1200 pecherzyk powinien juz byc

Hej dziewczynki. Ja wróciłam z pracy i powiedziałam mężowi. Nie skakał z radości, chyba był w szoku. Ale nie spodziewałam się wybuchu radości. Na szczęście po chwili dotarło to do niego i teraz jest już ok. Od razy stwierdził że trzeba pokoje na górze wykończyć i górna łazienkę z wanną bo przy maluchu sam prysznic to ciężko. No i zapytał oczywiście czy chociaż jest szansa na dziewczynke[emoji3] to mu powiedziałam że zawsze jest - 50% [emoji6]

Dziewczyny czy Wy też macie takie bóle podbrzusza?? Trochę mnie to martwi, bo nie pamiętam żeby mnie w poprzednich ciazach tak bolał. Teraz odkurzylam i umylam podłogę i ledwo żyję. Chyba muszę nospe łyknac. A jutro chyba sobie luteine kupię to chociaż będę trochę spokojniejsza. Przynajmniej mogę sobie receptę wypisać i nie muszę na gina czekać. No i witaminy muszę kupić i kwas foliowy.

U mnie dosyć dużo śluzu. No i piersi zrobiły się jakby pełniejsze. Idę się położyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak, ból podbrzusza. Zakupiłam No spa , magnez oraz luteinę. Jest o niebo lepiej. W poprzednich ciążach też nie miałam takich bóli.
Nadeszły prawdziwe mdłości i pierwszy telefon do Gdańska za mną ( mój tata zawsze mówił, że telefonuje do Gdańska tylko sztorm jest jak wymiotował,miał problemy z sercem i tak nietypowo sie objawiały)
Mąż jest w szpitalu, miał mieć zabieg dzisiaj. Niestety przesunęli na jutro, a ob głodny od wczoraj bo nie pozwolili mu bić jeść [emoji52]
Wiec umiera biedaczek [emoji6][emoji23]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcg8082kqbj.png

reklama
Do góry