reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cheebay ale kiedys w Pl macierzynski też był bardzo krótki, ja przy pierwszej córce wróciłam do pracy blyskawicznie i tego zaluje, odkąd urodził się syn ma teraz cztery to nie pracuje I dla mnie jest tak najlepiej widzę różnice W synu A córce jednak syna wychowuje wyłącznie po swojemu

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest oczywiscie indywidualna sprawa[emoji846]
Mam znajoma która juz piąty rok z corka jest w domu, ja bym zwariowała [emoji6] ale absolutnie nikogo nie krytykuje.
Ja na szczęście nie pracuje dla kogoś - pracuje dla siebie. Chce wolne, mam wolne, chce pracować rano/popołudniu/w nocy , nie ma problemu. Ogarnę sie z tematem na pewno, bede musiała być po prostu troche lepiej zorganizowana, bo człowiek bez bata ( czytaj: szefa) nad głowa to sie jednak troche rozleniwia[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cheebay w USA niby taki kraj do przodu ale pod tym względem do tylu.

ZOOska tak było. 3m były kiedyś.

Ja na reszcie zrobiłam suwak jestem z siebie dumna
Jeny ale mi się nie chce iść do pracy.

marcia331 a ty wolne czy jutro też do roboty ?

Nimitii, masz racje. Pod tym względem ten ogromny i przodujący we wszystkim kraj jest sto lat za murzynami, przepraszam ze sie tak brzydko wyrażę [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę czy lepiej iść do ginekologa pod koniec piątego czy pod koniec szóstego tygodnia ciąży jak myślicie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.
Idź wtedy kiedy poczujesz ze chesz. Ja byłam w 5tc i był tylko pęcherzyk.

Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.
Idź wtedy kiedy poczujesz ze chesz. Ja byłam w 5tc i był tylko pęcherzyk.

Może nie serce a pęcherzyk, mi powiedział że po 1200 pecherzyk powinien juz byc

Hej dziewczynki. Ja wróciłam z pracy i powiedziałam mężowi. Nie skakał z radości, chyba był w szoku. Ale nie spodziewałam się wybuchu radości. Na szczęście po chwili dotarło to do niego i teraz jest już ok. Od razy stwierdził że trzeba pokoje na górze wykończyć i górna łazienkę z wanną bo przy maluchu sam prysznic to ciężko. No i zapytał oczywiście czy chociaż jest szansa na dziewczynke[emoji3] to mu powiedziałam że zawsze jest - 50% [emoji6]

Dziewczyny czy Wy też macie takie bóle podbrzusza?? Trochę mnie to martwi, bo nie pamiętam żeby mnie w poprzednich ciazach tak bolał. Teraz odkurzylam i umylam podłogę i ledwo żyję. Chyba muszę nospe łyknac. A jutro chyba sobie luteine kupię to chociaż będę trochę spokojniejsza. Przynajmniej mogę sobie receptę wypisać i nie muszę na gina czekać. No i witaminy muszę kupić i kwas foliowy.

U mnie dosyć dużo śluzu. No i piersi zrobiły się jakby pełniejsze. Idę się położyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak, ból podbrzusza. Zakupiłam No spa , magnez oraz luteinę. Jest o niebo lepiej. W poprzednich ciążach też nie miałam takich bóli.
Nadeszły prawdziwe mdłości i pierwszy telefon do Gdańska za mną ( mój tata zawsze mówił, że telefonuje do Gdańska tylko sztorm jest jak wymiotował,miał problemy z sercem i tak nietypowo sie objawiały)
Mąż jest w szpitalu, miał mieć zabieg dzisiaj. Niestety przesunęli na jutro, a ob głodny od wczoraj bo nie pozwolili mu bić jeść [emoji52]
Wiec umiera biedaczek [emoji6][emoji23]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcg8082kqbj.png

reklama
Do góry