reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie dziewczyny, dopisuje się do Was
I u mnie tak:
5.11 - @
12-13.12 - test owulacyjny pozytywny
27.12 - test ciążowy pozytywny
Termin szykuje mi sie na 4 września :)
A wizytę u lekarza mam na 5 stycznia.
Starania od maja tego roku. Mam bardzo dlugie i nieregularne cykle.
Obecnie mam 7 letnią córkę i stracone dzieciątko w 6 tyg. (1.11.15)

Mam nadzieję, że już niedługo będę szczęśliwą wrześniowa mamą :)

reklama
Hej dziewczyny tak was czytam i trzymam za was kciuki, aby u was było wszystko ok! Ja jeszcze nie testowałm @ mam mieć 4 stycznia ale już jak w poprzedniej ciąży mam przeczucie ze juz zaczyna rosnąć we mnie nowe życie. Mam już 3 dzieci i to był by szok jak było by 4 :szok: boje się zrobić wcześniej test ale wszystko wygląda na to ze tak się stanie

Hej dziewczyny tak was czytam i trzymam za was kciuki, aby u was było wszystko ok! Ja jeszcze nie testowałm @ mam mieć 4 stycznia ale już jak w poprzedniej ciąży mam przeczucie ze juz zaczyna rosnąć we mnie nowe życie. Mam już 3 dzieci i to był by szok jak było by 4 :szok: boje się zrobić wcześniej test ale wszystko wygląda na to ze tak się stanie

To super. Czekamy z Tobą na testowanie. Będzie co ma być jak mówią ☺

Serdecznie witam nowe dziewczyny i 3mam kciuki, żeby wszystko było ok. [emoji2] ja idę do pracy na 5, ale na szczescie nie muszę się dzisiaj przemęczać

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry