reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej
Podczytuje was hyz chwilke odkad zrobilam test . Ostatnia @ 6.12 test zrobilam 3 dni przed @ czyli 1.01 w moje urodziny i pozytywny. Co dwa dni robione i ciemnialy. W dniu spodziewanej @ zrobilam bete i nastepna po 48h i wzrost o 102% [emoji3] termin porodu wypada mi na 12.09 w rocznice slubu. Z objawow to narazie bole lekkie podbrzusza, brak @ , bole piersi i urosly nieco. [emoji12] termin wizyty u gina 23.01 to bedzie 6tyg+6 dni.
Mam 32 lata i synka ktory w tym roku konczy 8 lat.
Pozdrawiam dziewczyny z warmii i mazur . Ja praktycznie jestem z Olsztyna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak to moja trzecia ciaza. Szybko zaczelam ale zawsze chciałam miec duza rodzinę. Ja tez czuje jakbym miała kaca i brak śliny. Mdlosci przychodzą falami. Az się boje co będzie później. Dzis zrobiłam ostatni tes i juz normalna kreska wiec koniec z testami. Plamienie bylo tylko przez polgodziny przedwczoraj i wypadł mi malutki skrzepik od razu polecialam do lekarza. Powiedzial ze prawdopodobnie byly dwa jajka i jedno nie przetrwalo i za tydzień na kontrole. Bo jeden pęcherzyk jest i widac ze byl drugi. Ale byłam przerazona. Ale powoli się uspokajam.
Teoria o pozytywnych testach owu sie sprawdza mi pierwszy pozytywny test wyszed owulacyjny. Ciekawe to :)

Wenus ja jestem W czwartej ciąży dziecko będzie moje trzecie też zawsze chciałam dużo dzieci I też jestem troche po 30tce każda pierwsza I druga ciążę przeszłam super tylko W drugiej przez krótki czas miałam odruchy wymiotne rano przed praca no i piersi bolaly Ale coś czuje że teraz organizm da mi wyjątkowo popalic

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 25 lat w pierwszej i drugiej ciąży miałam tylko wilczy apetyt. A teraz mogę pic tylko wode lub miete i suche jedzenie czyl maca paluszki krakersy.
Starszy Tyberiusz skończy w lutym 6 lat a młodszy Wilhelm w październiku 4 lata

Do góry