Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za znalezienie przyczyny niepowodzeń.Żegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz soe żegnam. Powodzenia dla Was i fasolek.Badzcie silni i rośnijcie
reklama
Hej w piątek i dziś robiłam betę, przyrost jest dobry: 720 na 4150 Jutro pierwsza wizyta. Mam cały czas zgagę i kompletnie inne zachcianki niż w ciąży z córką. Wtedy miałam ochotę na truskawki, dżem itp ogólnie słodkie rzeczy. Ostatnio kupiłam cynamonkę i była okropna, nie mogłam jej zjeść Może to oznacza chłopca?
Jeżeli któraś z Was oczekuje pierwszego dziecka, to chciałam Was pocieszyć odnośnie glukozy. Na badanie szłam jak na ścięcie, uprzedzona historiami innych dziewczyn, a mi ten napój smakował i ani razu mi nie było słabo czy nie dobrze Także jest to możliwe
Jeżeli któraś z Was oczekuje pierwszego dziecka, to chciałam Was pocieszyć odnośnie glukozy. Na badanie szłam jak na ścięcie, uprzedzona historiami innych dziewczyn, a mi ten napój smakował i ani razu mi nie było słabo czy nie dobrze Także jest to możliwe
IlaDusia
Fanka BB :)
co do glukozy mi też smakowała a starszlinzeby nie iść samemu że mogę zasłabnąć itp. nic z tych rzeczyHej w piątek i dziś robiłam betę, przyrost jest dobry: 720 na 4150 Jutro pierwsza wizyta. Mam cały czas zgagę i kompletnie inne zachcianki niż w ciąży z córką. Wtedy miałam ochotę na truskawki, dżem itp ogólnie słodkie rzeczy. Ostatnio kupiłam cynamonkę i była okropna, nie mogłam jej zjeść Może to oznacza chłopca?
anyżowa
To takie niesprawiedliwe...Żegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
W ciągu 9 miesięcy trzeci raz soe żegnam. Powodzenia dla Was i fasolek.Badzcie silni i rośnijcie
Przykro mi...
Trzymaj się...
Xxxladyhxxx
Dziewczyny, jak sobie radzicie z mdłościami/wymiotami? Mnie dzisiaj mdli okropnie. Skręca mnie w żołądku. Kupiłam anaketon, ale on totalnie nie działa. Nie dam rady tak wytrzymać kilku/kilkunastu tygodni.
izaizaiza
Aktywna w BB
Hej, mam takie mieszane uczucia, ale staram się być dobrej myśli. Mam krwiaka, dosyć sporego. Ciąża jest zagrożona. Szanse 50na50. Było uwidocznione serduszko tętno 68, a powinno być już 80, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za tydzień na wizycie szpitalnej. Mam nadzieję, że mały się rozkręci a krwiak zacznie się wchłaniać.@izaizaiza jak wczorajsze USG?
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
Ja się szybko męczę i nie mam siły na nic. Do tego co jakiś szas też mam mdłości, które przeważnie na wieczor się pojawiają :-) niby jestem głodna a nie mogę jeść.
izaizaiza
Aktywna w BB
Tak mi przykro…. Naprawdę. Kochana trzymam mocno kciuki żeby następnym razem się udało, żebyś nie musiała już przez to przechodzićŻegnam się z Wami. Beta 62 więc spada. W czwartek było 175.
reklama
NattNatt
Jak duży ten krwiak? Dostałaś progesteron?Hej, mam takie mieszane uczucia, ale staram się być dobrej myśli. Mam krwiaka, dosyć sporego. Ciąża jest zagrożona. Szanse 50na50. Było uwidocznione serduszko tętno 68, a powinno być już 80, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy jak będzie to wyglądało za tydzień na wizycie szpitalnej. Mam nadzieję, że mały się rozkręci a krwiak zacznie się wchłaniać.