a.może.ciążaa
Początkująca w BB
Na moje to już jest po implantacji, zbadałabym w obojętnie jakim lab bete ze względu na to plamienietak .przedwczoraj. wynik niecałe 26
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje to już jest po implantacji, zbadałabym w obojętnie jakim lab bete ze względu na to plamienietak .przedwczoraj. wynik niecałe 26
nie ma co rozkminiać co to było za plamienie, ważne, że minęło.Dzień dobry. U mnie różowe plamienie minęło więc trzymam się tego że to było inplantacyjne
Jadę dziś chyba zrobić jeszcze raz betę i proga ale niestety w innym labolatorium bo nasze jest nieczynne . Myślicie że jest sens? Jeśli coś by wyszło nie tak zawsze mogę jechać w poniedziałek powtórzyć do tego co dziś.
Tego się trzymamnie ma co rozkminiać co to było za plamienie, ważne, że minęło.
Zbadaj przystost i próg i wtedy będzie widać
Tak prowadziłaś genialnie wrzesień, że strach się podejmowaćKoniec miesiąca tuż za rogiem , kto założy nowy październikowy wątek? nie ma się co bać
Haha dziękiA może spróbujesz? na prawdę nie ma się co bać założyć, tak naprawdę każda z Nas która się udziela ma wpływ na jego wygląd, wnosząc swój wkład i doświadczenia -to nasze wspólne dziełoTak prowadziłaś genialnie wrzesień, że strach się podejmować
Ehhh...odwołuje mój okres