reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
Dzień dobry. U mnie różowe plamienie minęło więc trzymam się tego że to było inplantacyjne ☺️
Jadę dziś chyba zrobić jeszcze raz betę i proga ale niestety w innym labolatorium bo nasze jest nieczynne . Myślicie że jest sens? Jeśli coś by wyszło nie tak zawsze mogę jechać w poniedziałek powtórzyć do tego co dziś.
nie ma co rozkminiać co to było za plamienie, ważne, że minęło.
Zbadaj przystost i próg i wtedy będzie widać

Koniec miesiąca tuż za rogiem , kto założy nowy październikowy wątek? 😁 nie ma się co bać😃😊

Looking Kamala Harris GIF by The Democrats
Tak prowadziłaś genialnie wrzesień, że strach się podejmować 😂♥️

U mnie dzisiaj 2dpo i spadek temp o 0.14 😢 i czuję, jakby mnie cos brało. Wczoraj mną po prostu telepało w łóżku z zimna, dzisiaj trochę kaszel i pociąganie nosem. Cudownie się zapowiada.

Załączniki

• IMG_0589.png
    IMG_0589.png
    60,3 KB · Wyświetleń: 35
Hejj dziewczyny! Jakie plany na weekend?
Ja w związku z zaproszeniem na dziś na urodizny siknelam test i biel, więc bede sie alkoholizować pierwszy raz od chyba 2 miesięcy 😃
Jeszcze Was trochę pomęczę moim testami owu, jako że macie doświadczenie. Czy to ten magiczny pik? Dziś 11dc .

Załączniki

• 8c31be53-7679-47c6-a739-062536a024e8.jpeg
    8c31be53-7679-47c6-a739-062536a024e8.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry