Bambi199027
Zaangażowana w BB
28testy są ewidentnie pozytywne, a iludniowe masz cykle zazwyczaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28testy są ewidentnie pozytywne, a iludniowe masz cykle zazwyczaj?
WidaćCo sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu
Nie ma tu piku jeszczewidać , dawaj znać jak beta.
U mnie dziś 10dc i tak wyglada mój test owu(najniżej), chyba dziś jeszcze powinnam zrobić chociaż jeden co myślicie? Skoro ciemniej. Dodatkowo mam książkowy śluz płodny
Jak dla mnie to jeszcze brakuje, kreska testowa musi być ciemniejsza od kontrolnej. Rób dalejwidać , dawaj znać jak beta.
U mnie dziś 10dc i tak wyglada mój test owu(najniżej), chyba dziś jeszcze powinnam zrobić chociaż jeden co myślicie? Skoro ciemniej. Dodatkowo mam książkowy śluz płodny
Jeszcze nie jest pozytywny. Kreska testowa musi być ciemniejszawidać , dawaj znać jak beta.
Na wszystkich widać piękne krechyCo sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu
to pewnie wyłapałaś sam początek gratulacje
Wkońcu koniec kłucia!Miłego wyjazdu, odpocznij
U mnie dzień od razu piękniejszy, bo pierwszy od zeszłego poniedziałku bez zastrzyków chce się żyć
Widać wskazania do bety jak najbardziejCo sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu