Bambi199027
Zaangażowana w BB
może być nie na czczo ?Na tym pierwszym bardzo ładna kreska na kolejnych dwóch też widać.
Jak chcesz mieć pewność to leć na bete!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może być nie na czczo ?Na tym pierwszym bardzo ładna kreska na kolejnych dwóch też widać.
Jak chcesz mieć pewność to leć na bete!
Nie ma na to wpływu . Trzymam kciukimoże być nie na czczo ?
widac kreskiCo sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu
Oczywiście, można zrobić w dowolnym momencie dniamoże być nie na czczo ?
Myślę, że warto na początku badać razem.Progesteron też zrobić?
widać , dawaj znać jak beta.Co sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu
ja bym dalej robiła, bo tu jeszcze nie ma pozytywnego testuwidać , dawaj znać jak beta.
U mnie dziś 10dc i tak wyglada mój test owu(najniżej), chyba dziś jeszcze powinnam zrobić chociaż jeden co myślicie? Skoro ciemniej. Dodatkowo mam książkowy śluz płodny
jak na razie wszystkie są negatywne więc musisz dalej robić jeśli chcesz wyłapać pikwidać , dawaj znać jak beta.
U mnie dziś 10dc i tak wyglada mój test owu(najniżej), chyba dziś jeszcze powinnam zrobić chociaż jeden co myślicie? Skoro ciemniej. Dodatkowo mam książkowy śluz płodny
testy są ewidentnie pozytywne, a iludniowe masz cykle zazwyczaj?Co sądzicie ?dziś 26 dzien cyklu