reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

reklama
u byłaś może u dietetyka od niepłodności? Moja znajoma miała podobnie tzn jej mąż miał morfologie słabą chyba tez 1% i małą ilość 40 mln, i dietą oraz suplementami bardzo poprawili wyniki, po 4 mcach były już dużo lepsze. Ostatecznie 5 inseminacji między czasie robionych nie przyniosły skutku, a w kolejnym cyklu po ostatniej inseminacji zaszła w ciążę naturalnie.
nie byliśmy bo dopiero niedawno dostaliśmy wyniki i zaraz był pozytywny test ... Myślę że będę chciała właśnie iść do dietetyka żeby zorbilam nam obojgu jakąś plodna dietę , suplementy już mam kupione , bo zamówiłam przed pozytywnym testem

Wyłapałam pik ? Wczoraj robiłam popołudniu i była jaśniejsza ta kreska i teraz nie wiem czy już jest pik czy jeszcze nie

Załączniki

• IMG_6786.jpeg
    IMG_6786.jpeg
    116,4 KB · Wyświetleń: 85
Wczoraj byłam kupić jeszcze clearblue i on pokazuje już normalnie pik bo ta buźka już nie miga tylko stoi ale możliwe że jeszcze nie do końca jest ten pik bo jak rozebrałam ten test clearblue to też ta kreska jeszcze nie jest tak ciemna jak startowa,sama nie wiem 🤷‍♀️ te testy owulacyjne na początku to jak czarna magia 😂

Załączniki

• IMG_6791.jpeg
    IMG_6791.jpeg
    141 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_6788.jpeg
    IMG_6788.jpeg
    177 KB · Wyświetleń: 68
Wczoraj byłam kupić jeszcze clearblue i on pokazuje już normalnie pik bo ta buźka już nie miga tylko stoi ale możliwe że jeszcze nie do końca jest ten pik bo jak rozebrałam ten test clearblue to też ta kreska jeszcze nie jest tak ciemna jak startowa,sama nie wiem 🤷‍♀️ te testy owulacyjne na początku to jak czarna magia 😂
Zainstaluj aplikacje premon ona ułatwia bo algorytm san wylicza ile jest LH

reklama
Do góry