reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja chyba nawet płodnych w tym miesiącu nie będę mieć 🥴 nie czuje żeby się zanosiło na to. Niby od piątku według kalendarzyka się zaczęło ale dopiero co anty odstawiłam więc może być różnie 🥴 Nawet na sexy nie mamy czasu. Jakbym jakąś blokadę w głowie miała 🥴 w grudniu jak już będę robić badania dla endokrynologa to chyba sprawdzę też progesteron czy w ogóle owulacja jest 😥 szkoda bo liczyłam na ten miesiąc 😣

reklama
No wtorek to najwcześniejsza opcja i to i tak nie do kogoś kogo znam 🥹 a i tak wątpię by cokolwiek powiedziała skoro beta jest tak niska, przecież nic nie zobaczy 😭
bardzo mi przykro 😢 trzymałam kciuki, że się udało. Daj znać czy spada i koniecznie idź w poniedziałek bo lekarz tak czy siak karze zrobić. Przytulam 🫶😘

Ja jutro mam dostać okres. Od dwóch dni pobolewa mnie lewy jajnik..czuje coś brzuch. Nie testowałam jeszcze i chyba poczekam i za testuje dopiero we wtorek. Kiedy testuje w dzień miesiączki magicznie ona przychodzi...

Ja dziś zrobiłam test i negatywny ale na testowanie zapisana jestem 26.11 więc pewnie na tym nie koniec. Mnie tak łeb boli od kilku dni że chyba nigdy tak nie miałam😠

Ja wchodzę w tydzień z nadzieją. Lubię ten czas bo wyszukuje wszystkich objawów i robię sobie plany jak to będzie. Niestety później przychodzi wielkie rozczarowanie, testowanie i beta HCG <2.3 😆

Do góry