reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja jutro mam dostać okres. Od dwóch dni pobolewa mnie lewy jajnik..czuje coś brzuch. Nie testowałam jeszcze i chyba poczekam i za testuje dopiero we wtorek. Kiedy testuje w dzień miesiączki magicznie ona przychodzi...

reklama
Ja wchodzę w tydzień z nadzieją. Lubię ten czas bo wyszukuje wszystkich objawów i robię sobie plany jak to będzie. Niestety później przychodzi wielkie rozczarowanie, testowanie i beta HCG <2.3 😆

Ja wczoraj miałam długą rozmowę z narzeczonym i powiem wam że kamień spadł mi z serca,powiedziałam mu przez co ostatnio przechodzę psychicznie i jak się czuję 🙁 on podzielił się ze mną przez co on przechodzi i byłam zdziwiona że tak samo cierpi co miesiąc z powodu nie udanych cykli.. okazało się że on przeżywa ten sam ból,tyle że tym się nie dzielił i wolał trzymać to w sobie tak samo jak ja 😖 powiedział że czuję też ten sam smutek kiedy rozmawia z siostrą o ciąży bo przypomina mu się nasza strata,ma w sobie tą samą frustrację że co miesiąc nam się nie udaje 🥺 myślę że w tym całym pędzie starań zapomnieliśmy o tym żeby rozmawiać o swoich uczuciach,czuję że ta rozmowa bardzo nam pomogła wyrzucić z siebie to wszystko i ogarnęliśmy jak ważne jest dzielenie się między sobą też tymi smutnymi emocjami bo nie ma nic w tym złego że czujemy się czasem przytłoczeni tymi nie powodzeniami

Ja wczoraj miałam długą rozmowę z narzeczonym i powiem wam że kamień spadł mi z serca,powiedziałam mu przez co ostatnio przechodzę psychicznie i jak się czuję 🙁 on podzielił się ze mną przez co on przechodzi i byłam zdziwiona że tak samo cierpi co miesiąc z powodu nie udanych cykli.. okazało się że on przeżywa ten sam ból,tyle że tym się nie dzielił i wolał trzymać to w sobie tak samo jak ja 😖 powiedział że czuję też ten sam smutek kiedy rozmawia z siostrą o ciąży bo przypomina mu się nasza strata,ma w sobie tą samą frustrację że co miesiąc nam się nie udaje 🥺 myślę że w tym całym pędzie starań zapomnieliśmy o tym żeby rozmawiać o swoich uczuciach,czuję że ta rozmowa bardzo nam pomogła wyrzucić z siebie to wszystko i ogarnęliśmy jak ważne jest dzielenie się między sobą też tymi smutnymi emocjami bo nie ma nic w tym złego że czujemy się czasem przytłoczeni tymi nie powodzeniami
Cieszę się że udało się otwarcie i szczerze porozmawiać o swoich emocjach a to oczyściło atmosferę💜

U mnie 🐒 powinna być dzisiaj , ale jak parę dni temu czułam że może przyjść tak na ten moment nic 😔 ale wsumie nie dziwię się jak się spóźni ,bo nie dość że ostatnia miałam dość długa jak na mnie bo około 6 dni to później do razu miałam ta hostero i znowu krawawilam/plamiłam łącznie 7 dni więc po takim maratonie może nie zdążylo się jeszcze odpowiednio odbudowac , z jednej strony mogła by się spóźnić i przyjść w środę haha bo we wtorek idę do gina i jak przyjdzie w dziś lub jutro to pójdę sobie za 300 zł tylko pogadać i pokazać niepełne badania 🤦 no i wsumie po antybiotyk

Ja odkąd odstawiłam anty 3 miesiące temu za każdym razem przed @ mam wszelkie możliwe objawy i się wkręcam. W tym miesiącu wymyśliłam, że będzie prezent na mikołajki 🙈🥺 za tydzień będę próbować z testem

reklama
Do góry