Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki mocno zaciśnięteDziś przyszła można odznaczyć. Zaczynam cykl transferowy jutro dzwonię do kliniki i startuje z Estrofemem
Cieszę się że udało się otwarcie i szczerze porozmawiać o swoich emocjach a to oczyściło atmosferęJa wczoraj miałam długą rozmowę z narzeczonym i powiem wam że kamień spadł mi z serca,powiedziałam mu przez co ostatnio przechodzę psychicznie i jak się czuję on podzielił się ze mną przez co on przechodzi i byłam zdziwiona że tak samo cierpi co miesiąc z powodu nie udanych cykli.. okazało się że on przeżywa ten sam ból,tyle że tym się nie dzielił i wolał trzymać to w sobie tak samo jak ja powiedział że czuję też ten sam smutek kiedy rozmawia z siostrą o ciąży bo przypomina mu się nasza strata,ma w sobie tą samą frustrację że co miesiąc nam się nie udaje myślę że w tym całym pędzie starań zapomnieliśmy o tym żeby rozmawiać o swoich uczuciach,czuję że ta rozmowa bardzo nam pomogła wyrzucić z siebie to wszystko i ogarnęliśmy jak ważne jest dzielenie się między sobą też tymi smutnymi emocjami bo nie ma nic w tym złego że czujemy się czasem przytłoczeni tymi nie powodzeniami