anyżowa
Fanka BB :)
Napawaj się wolnym po całości i korzystaj z uroków miejscataki jest plan bo co innego mi zostało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napawaj się wolnym po całości i korzystaj z uroków miejscataki jest plan bo co innego mi zostało
Planowo jutro. Czekam jeszcze na telefon z kliniki z potwierdzeniemZ pewnością dasz radę kiedy planujesz robić?
W którym dniu cyklu będziesz miała histero?Planowo jutro. Czekam jeszcze na telefon z kliniki z potwierdzeniem
W 13 dcW którym dniu cyklu będziesz miała histero?
A na który mail pisałaś? Ten główny czy jakiś inny?Dziewczyny, tak informacyjnie. Od 17 czerwca czekałam na powtórzony wynik badania FMR1 z Holsamedu. Napisałam do nich wczoraj maila, bo w sumie prawie 3 miesiące minęły od tego 17.06 czy już mają. Odpisali mi, że nie mają, ale dziś dostałam od nich maila z tym wynikiem. Chyba zapomnieli o nim, bo mieli go od 8 sierpnia...
Powodzenia, żeby wszystko poszło gładkoW 13 dc
u mnie okresu nie widać ale powinien być jutro, a testu jeszcze nie robiłam. Może wybierz się na betę? Który masz dzień cyklu?Cześć dziewczyny.
Czy któraś z was testowała i biało, a okresu nie widać?
Właśnie dostałam wyniki z których niewiele rozumemA na który mail pisałaś? Ten główny czy jakiś inny?
Ja ostatnio do nich dzwoniłam i mi powiedzieli, że mam czekać skoro jeszcze nie dostałam wyników