Sharley
Fanka BB :)
Dla tego pytałam czy komuś odbarwiły wcześniej. No nic spróbuję jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla tego pytałam czy komuś odbarwiły wcześniej. No nic spróbuję jutro
My czekamy my czekamyMamy 11 pęcherzyków od jutra dokładam jeszcze jeden zastrzyk i czekamy. Niech rosną w siłę
jutro wizytaMy czekamy my czekamy
I czego się kochana dowiesz?jutro wizyta
ile pęcherzyków mi się udało wyhodować Może podadzą orientacyjny termin punkcji.I czego się kochana dowiesz?
Chyba będę przebierała do jutra nogami pod kołdrą .
Obyś usłyszała to czego pragniesz
️️ile pęcherzyków mi się udało wyhodować Może podadzą orientacyjny termin punkcji.
Miło mi, że tak mi kibicujesz
No kurczę, jestem tu od 2020, zalogowałaś się później niż ja ale dalej tu jesteś. Siedziałyśmy długo razem na kreskach, dużo tematów i śmiechów było. Dlatego niezmiennie Ci kibicuję nie od dzisiajile pęcherzyków mi się udało wyhodować Może podadzą orientacyjny termin punkcji.
Miło mi, że tak mi kibicujesz
Też jestem tu od 2020, tylko to moje drugie kontoNo kurczę, jestem tu od 2020, zalogowałaś się później niż ja ale dalej tu jesteś. Siedziałyśmy długo razem na kreskach, dużo tematów i śmiechów było. Dlatego niezmiennie Ci kibicuję nie od dzisiaj
Koniecznie daj znać
Wredne testyJednak biało aż razi. Zrobiły mnie oba testy w konia a całą noc śniło mi się pozytywne