Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam chyba widzęPowtórzyłam pinka w południe i świruje bo coś widzę albo mój mózg widzi duszka wszech czasów. A drugi to z rana i zastanawiam się czy to się odbarwiło on o czułości 25. A prog wczoraj marny :/
Kurde...U mnie dziś przyszło krwawienie, także teraz już mi całkiem rozwaliło głowę i nie wiem kiedy powinnam mieć następny okres. Nie wiem kiedy owulacja… no zupełnie nic
jest duszekPowtórzyłam pinka w południe i świruje bo coś widzę albo mój mózg widzi duszka wszech czasów. A drugi to z rana i zastanawiam się czy to się odbarwiło on o czułości 25. A prog wczoraj marny :/
Jeśli dobrze kojarzę, to tak jak mi, czyli PAI-1 w homozygocie. I ja też się zastanawiam nad wprowadzeniem Acardu na własną rękę (chociaż jedna lekarka mi powiedziała, że mam zacząć brać po pozytywnym teście, a wtedy nie miałam jeszcze tych wyników)A co Ci wyszło?
Ja tam widzę na jednym i na drugim, i to na tym drugim nawet bardziej. Prog rzeczywiście był niewielki, więc jeśli jutro rano też Ci wyjdzie pozytyw, to od razu bym poszła na betę i proga, i jeśli ten drugi nie skoczył, to do lekarza po receptę.Powtórzyłam pinka w południe i świruje bo coś widzę albo mój mózg widzi duszka wszech czasów. A drugi to z rana i zastanawiam się czy to się odbarwiło on o czułości 25. A prog wczoraj marny :/
Wiesz co, to ja wymazuje ten negatyw z pierwszej strony, sikaj koniecznie rano. I ️️Powtórzyłam pinka w południe i świruje bo coś widzę albo mój mózg widzi duszka wszech czasów. A drugi to z rana i zastanawiam się czy to się odbarwiło on o czułości 25. A prog wczoraj marny :/
mówiła mi, że to odmiesiaczkuje, więc myślę, że to to. nie ma szans na wcześniejszą wizytęKurde...
Jest szansa żebyś przesunęła ginekologa na szybszy termin niż 20? Myślę, że warto sprawdzić co jest grane...
nie świrujesz, jest kreseczkaPowtórzyłam pinka w południe i świruje bo coś widzę albo mój mózg widzi duszka wszech czasów. A drugi to z rana i zastanawiam się czy to się odbarwiło on o czułości 25. A prog wczoraj marny :/
progesteron mam nawet w domu. Nie, Nie byłam w ciąży biochemicznej ale byłam w pozamacicznej i właśnie teraz myślę jak to pozytyw faktycznie to się boję tego niskiego proga.Ja tam widzę na jednym i na drugim, i to na tym drugim nawet bardziej. Prog rzeczywiście był niewielki, więc jeśli jutro rano też Ci wyjdzie pozytyw, to od razu bym poszła na betę i proga, i jeśli ten drugi nie skoczył, to do lekarza po receptę.
Przypomnij, czy masz jakieś biochemy za sobą?