klementyna33
Fanka BB :)
ja właśnie sie zastanawiam nad Nati Peru 5,2m już złamaną...za 160 zł mogę kupić.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kachasek, a czy mogę prosic o instrukcję do wiązania w taki sposób jak masz na zdjęciu? bo ja mam chyba inną instrukcję i wciąż wydaje mi się, że nóżki małej nie są tak zgietę jak być powinny w kolankach... a rozciągam chustę tak jak mnie poinstruowałaś.. hmm... jak patrz w lustro, to wydaje mi się, że mała lezy niesymetrycznie - tzn. jedna nóżka wystaje więcej, druga mniej... już sama nie wiem , co robię źle. A może to przez mój krzywy kręgosłup?misiako super wyglądacie
mój małż nie chce dać się zamotać, a ja nie nalegam za to doliczył się ile mam chust;-)
a to nasza czerwona rapalu na dzisiejszym spacerze:-)
(tak po cichu tylko powiem, że elastycznej klementyna nie wzięła, więc nadal mam na zbyciu, jakby któraś chciała)