reklama
klementyna33
Fanka BB :)
kachasek jaką chustę mam marcynda, elastyczną? bo te firmy na allegro znalazłam tylko elastyki.
właśnie ją sobie oglądam na NK :-) super wygląda! A Leonsio genialny :-)
właśnie ją sobie oglądam na NK :-) super wygląda! A Leonsio genialny :-)
kachasek
matka-wariatka :)
almelle tkaną skośnokrzyżową CHUSTA TKANA SKOŚNO-KRZYŻOWO 5,2m/skosy CERT.700kg (1872678281) - Aukcje internetowe Allegro (ze skosami) CHUSTA TKANA SKOŚNO-KRZYŻOWO 5,1m certyfikat 700kg (1880006820) - Aukcje internetowe Allegro (prostokąt)
aniawos
JA już zdecydowałam, że chcę chustę...teraz tylko nie wiem jaką??? muszę jeszcze raz przejrzeć temat.
misiako fajnie, ze ktoś mógł wam pokazać jak wiązać i wszystko wytłumaczyć. Ja niestety nie mam nikogo takiego...zawsze byłoby łatwiej..
misiako fajnie, ze ktoś mógł wam pokazać jak wiązać i wszystko wytłumaczyć. Ja niestety nie mam nikogo takiego...zawsze byłoby łatwiej..
klementyna33
aniawos może taką almelle jak z linków, które kachasek wrzuciła dzisiaj - ja taką kupię właśnie, czekam tylko na przelew becikowego i zaszaleję.
a wiązań można się nauczyć - sporo w necie filmów instruktażowych choć zgadzam się, ze nie ma to jak ktoś pokaże osobiście jak wiązać te chusty.
a wiązań można się nauczyć - sporo w necie filmów instruktażowych choć zgadzam się, ze nie ma to jak ktoś pokaże osobiście jak wiązać te chusty.
klementyna33
kasiula11 tez bym poszła ale najbliżej mam chyba we Wrocławiu taki kurs a to troszkę za daleko :-wściekła/y:
Kasiula, Ania jak tylko macie mozliwosc to idzcie koniecznie na taki kurs. Mi wiazanie kangurowe wychodzi juz całkiem dobrze, a dzis A paradowal z małym i tez mu sie podobało. Sama , bez instruktarzu chyba nie dałabym rady na początku, teraz to juz łatwizna.
coraz wiecej fanek chust widze ja zamowilam na allegro taka jak karola, zobaczymy jak sie sprawdzi :-)
ogladalam juz na youtube filmiki pokazujace jak wiazac wiec mysle ze sie nauczymy. I Maksiowi tez sie raczej spodoba bo oczywiscie kochane dziecko uwielbia byc noszonym na rekach ;-)
ogladalam juz na youtube filmiki pokazujace jak wiazac wiec mysle ze sie nauczymy. I Maksiowi tez sie raczej spodoba bo oczywiscie kochane dziecko uwielbia byc noszonym na rekach ;-)
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
też bym poszła
a ja kupiłam... nie no żartuję ;-)
a w sumie... to mój stosik, brakuje ellaroo, która jest w drodze, a wygląda tak (tylko idzie 5m i się pokroję jak będzie za długa)
ja się szybko uzależniam, budzi się we mnie Miecia (taka, co to wszystko musi mieć )
dwie od góry nie używane przez nas są (elastyczna i pouch), ale do zdjęcia dorzuciłam
a ja kupiłam... nie no żartuję ;-)
a w sumie... to mój stosik, brakuje ellaroo, która jest w drodze, a wygląda tak (tylko idzie 5m i się pokroję jak będzie za długa)
ja się szybko uzależniam, budzi się we mnie Miecia (taka, co to wszystko musi mieć )
dwie od góry nie używane przez nas są (elastyczna i pouch), ale do zdjęcia dorzuciłam
Załączniki
Ostatnia edycja: