reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe chustonoszenie

reklama
kachasek jaką chustę mam marcynda, elastyczną? bo te firmy na allegro znalazłam tylko elastyki.
właśnie ją sobie oglądam na NK :-) super wygląda! A Leonsio genialny :-)

JA już zdecydowałam, że chcę chustę...teraz tylko nie wiem jaką??? muszę jeszcze raz przejrzeć temat.
misiako fajnie, ze ktoś mógł wam pokazać jak wiązać i wszystko wytłumaczyć. Ja niestety nie mam nikogo takiego...zawsze byłoby łatwiej..

aniawos może taką almelle jak z linków, które kachasek wrzuciła dzisiaj - ja taką kupię właśnie, czekam tylko na przelew becikowego i zaszaleję.
a wiązań można się nauczyć - sporo w necie filmów instruktażowych choć zgadzam się, ze nie ma to jak ktoś pokaże osobiście jak wiązać te chusty.

dziewczyny super wyglądacie z chustami:-) ja już też na "zachorowałam" i kupuję, ale pójdę chyba na początek na taki kurs z wiązania chust i tam też doradzają co i jak

Kasiula, Ania jak tylko macie mozliwosc to idzcie koniecznie na taki kurs. Mi wiazanie kangurowe wychodzi juz całkiem dobrze, a dzis A paradowal z małym i tez mu sie podobało. Sama , bez instruktarzu chyba nie dałabym rady na początku, teraz to juz łatwizna.

coraz wiecej fanek chust widze :tak: ja zamowilam na allegro taka jak karola, zobaczymy jak sie sprawdzi :-)
ogladalam juz na youtube filmiki pokazujace jak wiazac wiec mysle ze sie nauczymy. I Maksiowi tez sie raczej spodoba bo oczywiscie kochane dziecko uwielbia byc noszonym na rekach ;-)

reklama
też bym poszła:tak:
a ja kupiłam... nie no żartuję ;-)
a w sumie... to mój stosik, brakuje ellaroo, która jest w drodze, a wygląda tak (tylko idzie 5m i się pokroję jak będzie za długa)
ja się szybko uzależniam, budzi się we mnie Miecia (taka, co to wszystko musi mieć :-D)

dwie od góry nie używane przez nas są (elastyczna i pouch), ale do zdjęcia dorzuciłam:-p

Załączniki

• DSCN8475.jpg
    DSCN8475.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Do góry