reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe chustonoszenie

karola u mnie też pojawił się problem. Mała trochę się krzywiła w chuście - tak asymetrycznie i rzeczywiście jedna noga wydawała się dłuższa. Jak już dociągnęłam i to tak porządnie. Dociągałam, dociągałam, dociągałam to było wszystko ok. Bo jak tylko raz dociągnęłam to z powrotem jedna noga opadła. I jeszcze trzeba się porządnie zasupłać bo wtedy też może popuścić.

reklama
kachasek a Ty się nie wybierasz do DDZ? może robimy jakieś spotkanie? :cool2: ja już się zastanawiałam nad klubem kangura we Wrocławiu ale z takim Maluszkiem jeszcze sie boję w takie zbiorowiska ludzi iść.

karola u mnie też pojawił się problem. Mała trochę się krzywiła w chuście - tak asymetrycznie i rzeczywiście jedna noga wydawała się dłuższa. Jak już dociągnęłam i to tak porządnie. Dociągałam, dociągałam, dociągałam to było wszystko ok. Bo jak tylko raz dociągnęłam to z powrotem jedna noga opadła. I jeszcze trzeba się porządnie zasupłać bo wtedy też może popuścić.

ellsi jest nadzieja! juz myslalam ze tylko ja mam takie problemy - spróbuje jeszcze kilka razy się zasupłać i zobaczę jak to będzie.
kachasek dziekuję za link, ja w sumie nie mieszkam w samym Krakowie - raczej bliżej Rabki :tak: może znajdę kogoś w Myslenicach? poszperam i zobaczę co mi się uda wynaleźć.

hej

w listopadzie będą warsztaty chustowe we Wrocławiu...może sama bym pojechała a Alutek z babcią zostanie :confused: tak się zastanawiam cały czas, bo koszt niewielki a mogłabym się nauczyć jak dobrze wiązać. Tylko musiałabym zostawić Alutka na 6 godzin a to troszkę dużo :-(

chusta.jpg :confused: nie wyszła mi dupka tak jak powinna, ale i tak Maluszek zasnął momentalnie....choć muszę go do chusty ubierać w samo body - miał body i pajaca, bo nam się gorąco zrobiło po 5 minutach i trzeba się było wymotać :sorry2:

kachasek powiedz mi, czy ta część gdzie wkładamy dzidziusia powinna być luźna? bo jak dociągnęłam za bardzo to mi się dupka schowała i nie było C :szok:

chusta po wypraniu i prasowaniu zrobiła się jeszcze bardziej mięciutka i miła w dotyku :tak:

asia miałam Twoją chustę w obserwowanych na all :-D

Ostatnia edycja:
Klementyna jak słodziutko wyglądacie z kangurkiem:-)
Kurcze jak czytam ile zachodu z tym motaniem to nie wiem czy mi starczy cierpliwości:baffled:w ten mój badziew w sekunde małą wkładam ale wole normalną chustę. Śmiać mi się chce z Karoli bo jak siedzi w tym to ciągle mnie liże i ćmoka po klacie:-D i jeszcze Wam powiem, że ta pozycja u nas jest świetna do odbijania, mała potrafi jak stary chłop beknąć po 3x nawet gdy jadła godzine wcześniej hihihi:rofl2:

klementyna
super wygladacie
ja juz sie nie moge doczekac naszej chusty a dopiero w poniedzialek bedziewyslana wiec pewnie w czwartek bedzie.
moze od kolezanki wczesniej pozycze elastyka, tylko niw iem czy mi wypada spytac o pozyczenie.

sinka
a co za cudo masz? bo chyba przegapilam

reklama
Do góry