reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
PO wizycie u gina- jeżeli przez weekend maleństwo nie pojawi sie na swiecie, w poniedziałek rano mam jechać do szpitala z pełnym wyposażeniem i z nastawieniem na pozostanie na porodówce:eek:

dowiedzielismy sie juz, ze na 99% bedzie dziewczynka. w sumie to nie wiem czy sie ciesze. okazalo sie, ze bylo mi to naprawde obojetne :) dzidzia wazy troszke ponad norme (a jakzeby inaczej), jest zdrowa i sliczna :)
za to ze mna cos nie bardzo. ciagle jeszcze nie dogonilam wagi sprzed ciazy. jak odejme ciezar wod, lozyska, macicy, wiekszych piersi i dzidziusia to wychodzi, ze waze jakies 52kg. przed ciaza wazylam 56 (teraz w sumie waze 55). dzisiaj robilam morfologie- mam nadzieje, ze nie mam anemii. ale tak ogolnie czuje sie dobrze. no, moze gdyby nie niekonczaca sie ochota na seks to byloby idealnie ;)

dowiedzielismy sie juz, ze na 99% bedzie dziewczynka. w sumie to nie wiem czy sie ciesze. okazalo sie, ze bylo mi to naprawde obojetne :) dzidzia wazy troszke ponad norme (a jakzeby inaczej), jest zdrowa i sliczna :)
za to ze mna cos nie bardzo. ciagle jeszcze nie dogonilam wagi sprzed ciazy. jak odejme ciezar wod, lozyska, macicy, wiekszych piersi i dzidziusia to wychodzi, ze waze jakies 52kg. przed ciaza wazylam 56 (teraz w sumie waze 55). dzisiaj robilam morfologie- mam nadzieje, ze nie mam anemii. ale tak ogolnie czuje sie dobrze. no, moze gdyby nie niekonczaca sie ochota na seks to byloby idealnie ;)
łoj matko ................. ja przy dwóch ciażach nie miałam w ogóle ochoty

Gratki córeńki:tak: CHUDERLAKU;-)

Ja bardzo długo nie przybierałam na wadze w ciąży a brzuszek rósł i wyniki też były ok zresztą dzień przed porodem miałam 10kg na + więc głowa do góry będzie mniej do zrzucania:-)

we czwartek odebralam wyniki- jednak mam anemie. czy duza dowiem sie od lekarza we wtorek bo sie nie znam a na necie pisza tak rozne opinie, ze szkoda czytac.
powiedzcie mi tylko czy skoro ja mam anemie to dziecko tez?

Iza nie znaczy że jak Ty masz anemię to dziecko też ma. Jaki masz poziom hemoglobiny? Ja miałam najniżej w ciąży chyba koło 10, wtedy lekarz kazał mi brać żelazo. Wojtuś jak się urodził to miał bardzo dobre wyniki (trochę gorzej ze mną, bo miałam 6% hemoglobiny po porodzie)

Tak wogóle to gratuluję dziewczynki. Może byś się do mnie jeszcze przykulała jeśli jesteś na chodzie?

Iza w ciąży krew jest rozwodniona więc nie martw sie bo z reguły wyniki wychodza kiepsko...

ja miałam teraz robiona glukoze i zle wyszła :( jest podejżenie cukrzycy :( dzis znów robiłam badania- jutro bedzie wiadomo :(

reklama
Do góry