reklama
izabela352
Fanka BB :)
dowiedzielismy sie juz, ze na 99% bedzie dziewczynka. w sumie to nie wiem czy sie ciesze. okazalo sie, ze bylo mi to naprawde obojetne dzidzia wazy troszke ponad norme (a jakzeby inaczej), jest zdrowa i sliczna
za to ze mna cos nie bardzo. ciagle jeszcze nie dogonilam wagi sprzed ciazy. jak odejme ciezar wod, lozyska, macicy, wiekszych piersi i dzidziusia to wychodzi, ze waze jakies 52kg. przed ciaza wazylam 56 (teraz w sumie waze 55). dzisiaj robilam morfologie- mam nadzieje, ze nie mam anemii. ale tak ogolnie czuje sie dobrze. no, moze gdyby nie niekonczaca sie ochota na seks to byloby idealnie
za to ze mna cos nie bardzo. ciagle jeszcze nie dogonilam wagi sprzed ciazy. jak odejme ciezar wod, lozyska, macicy, wiekszych piersi i dzidziusia to wychodzi, ze waze jakies 52kg. przed ciaza wazylam 56 (teraz w sumie waze 55). dzisiaj robilam morfologie- mam nadzieje, ze nie mam anemii. ale tak ogolnie czuje sie dobrze. no, moze gdyby nie niekonczaca sie ochota na seks to byloby idealnie
łoj matko ................. ja przy dwóch ciażach nie miałam w ogóle ochotydowiedzielismy sie juz, ze na 99% bedzie dziewczynka. w sumie to nie wiem czy sie ciesze. okazalo sie, ze bylo mi to naprawde obojetne dzidzia wazy troszke ponad norme (a jakzeby inaczej), jest zdrowa i sliczna
Gratki córeńki CHUDERLAKU;-)
dowiedzielismy sie juz, ze na 99% bedzie dziewczynka. w sumie to nie wiem czy sie ciesze. okazalo sie, ze bylo mi to naprawde obojetne dzidzia wazy troszke ponad norme (a jakzeby inaczej), jest zdrowa i sliczna
Ja bardzo długo nie przybierałam na wadze w ciąży a brzuszek rósł i wyniki też były ok zresztą dzień przed porodem miałam 10kg na + więc głowa do góry będzie mniej do zrzucania:-)
izabela352
Fanka BB :)
we czwartek odebralam wyniki- jednak mam anemie. czy duza dowiem sie od lekarza we wtorek bo sie nie znam a na necie pisza tak rozne opinie, ze szkoda czytac.
powiedzcie mi tylko czy skoro ja mam anemie to dziecko tez?
powiedzcie mi tylko czy skoro ja mam anemie to dziecko tez?
doti80
Wrześniowe mamy'07
Iza nie znaczy że jak Ty masz anemię to dziecko też ma. Jaki masz poziom hemoglobiny? Ja miałam najniżej w ciąży chyba koło 10, wtedy lekarz kazał mi brać żelazo. Wojtuś jak się urodził to miał bardzo dobre wyniki (trochę gorzej ze mną, bo miałam 6% hemoglobiny po porodzie)
Tak wogóle to gratuluję dziewczynki. Może byś się do mnie jeszcze przykulała jeśli jesteś na chodzie?
Tak wogóle to gratuluję dziewczynki. Może byś się do mnie jeszcze przykulała jeśli jesteś na chodzie?
reklama