reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
Ja na razie jakies 3 ale nie zapowiada sie na wielki brzuch przed ciaza bylam przy kosci ale teraz nie widac ze jestem w ciazy i pewnie dlugo nie bedzie widac

lekarz nic nie mowi. mam lekka anemie ale nic alarmujacego. za to dowiedzialam sie, ze corcia poki co jest zle ulozona i ze mam za niskie cisnienie, a przez to krazenie jest kijowe. mam pic kawe i kieliszek koniaku dziennie :szok:

Iza ja w ciazy mialam 1 maly,ale po porodzie zrobil sie wiekszy. Dostalam masc i mialam ambitnie smarowac,ale po pewnym czasie olalam i nie wchlonal sie,ale tez nie rosnie

Iza wchloną się ale niestet juz nigdy nie znikną to znaczy przy zaparciach itd będą wychodzić
mi wyszly po porodzie z Zuzią potem właściwie do czasu ciąży z Helenką praktycznie o nich zapomniałam niestety zwłaszcza pod koniec ciąży troche mi dokuczały bo mialam zaparcia bałam się jak to będzie podczas porodu bo mojej mamie pękły i to był podobno okropny ból ale mi nic takiego na szczęście się nie stało

u mnie to nie jest na razie nic niepokojacego, chyba... niby nie dokuczaja ale przy zaparciach czuje, ze cos jest. mam nadzieje, ze bedzie jak u was ok.
mialam dzisiaj badana krzywa cukrowa i o zgrozo zaslablam. cisnienie mialam 70/52! lezalam na kozetce ponad pol godziny i wstydu sie najadlam bo wszyscy pewnie mysleli, ze mi slabo od pobierania krwi ;) jutro wyniki, ciekawe jak tam moja anemia.

reklama
No to trzymamy kciuki aby po anemii nie było śladu:tak: a co do hemoroidów to nie pomogę bo na całe szczęście mnie ta wątpliwa przyjemność pominęła;-)

Do góry