reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
Ja na razie jakies 3 ale nie zapowiada sie na wielki brzuch przed ciaza bylam przy kosci ale teraz nie widac ze jestem w ciazy i pewnie dlugo nie bedzie widac

lekarz nic nie mowi. mam lekka anemie ale nic alarmujacego. za to dowiedzialam sie, ze corcia poki co jest zle ulozona i ze mam za niskie cisnienie, a przez to krazenie jest kijowe. mam pic kawe i kieliszek koniaku dziennie :szok:

Iza ja w ciazy mialam 1 maly,ale po porodzie zrobil sie wiekszy. Dostalam masc i mialam ambitnie smarowac,ale po pewnym czasie olalam i nie wchlonal sie,ale tez nie rosnie

Iza wchloną się ale niestet juz nigdy nie znikną to znaczy przy zaparciach itd będą wychodzić
mi wyszly po porodzie z Zuzią potem właściwie do czasu ciąży z Helenką praktycznie o nich zapomniałam niestety zwłaszcza pod koniec ciąży troche mi dokuczały bo mialam zaparcia bałam się jak to będzie podczas porodu bo mojej mamie pękły i to był podobno okropny ból ale mi nic takiego na szczęście się nie stało

u mnie to nie jest na razie nic niepokojacego, chyba... niby nie dokuczaja ale przy zaparciach czuje, ze cos jest. mam nadzieje, ze bedzie jak u was ok.
mialam dzisiaj badana krzywa cukrowa i o zgrozo zaslablam. cisnienie mialam 70/52! lezalam na kozetce ponad pol godziny i wstydu sie najadlam bo wszyscy pewnie mysleli, ze mi slabo od pobierania krwi ;) jutro wyniki, ciekawe jak tam moja anemia.

reklama
No to trzymamy kciuki aby po anemii nie było śladu:tak: a co do hemoroidów to nie pomogę bo na całe szczęście mnie ta wątpliwa przyjemność pominęła;-)

Do góry