reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
po anemii ani sladu :) wystarczylo troche diete zmodyfikowac.
asiek jaki mialas wynik cukru po glukozie (tez mialas 50 po godzinie?) jutro ide do lekarza to sie dowiem czy wszystko ok bo na wynikach nie ma podanej zadnej normy.

ja mialam 136, wiec ok. zreszta juz jestem po wizycie i wiem, ze wyniki mam dobre. za to szyjka zaczela sie otwierac. mam duzo lezec i jesli mimo to brzuch nadal bedzie mi twardnial tak czesto jak do tej pory mam zaczac zazywac fenoterol. zalamalam sie. bralam go w pierwszej ciazy i czulam sie po nim fatalnie. nie bylo mowy o prowadzeniu samochodu a co dopiero o opiece nad trzylatkiem. nie pomagal nawet isoptin.

we wtorek przezylam horror. o polnocy gnalam do swojego lekarza z, jak mi sie wydawalo, objawami przedwczesnego porodu. zreszta lekarz jak mnie zobaczyl i wysluchal to az sie zmienil na twarzy przekonany, ze rodze. okazalo sie, ze to "tylko" ostre zapalenie pecherza. mowie wam bol taki, ze myslalam ze bede tynki gryzc. dzisiaj juz ok ale jestem na antybiotyku i do tego musialam wlaczyc fenoterol po ktorym po prostu umieram.

reklama
dzieki.
isoptin biore. pewnie cos pomaga, bez niego byloby na pewno gorzej. a tak przez ok 3 godziny peka mi glowa, trzese sie jakbym byla na glodzie i 3 godziny jest dobrze... do nastepnej tabletki. z pecherzem juz jest dobrze. jeszcze do jutra biore antybiotyk i mam nadzieje, ze porzegnalam to swinstwo raz na zawsze.

Do góry