reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

no to sie troszke uspokoilam. w sumie lekarz tez nie wygladal na zaniepokojonego. po prostu stwierdzil, ze to za wczesnie.

reklama
Iza spokojnie! Mnie też lekarz założył kartę dopiero w 10tym tyg, więc bez paniki!
I poprzednio czekałam - nawet prosiłam go żeby mi dał ten durny kartonik i że mi żałuje kawałka papieru ;-)
Spokojnie i bez nerwów odczekaj te 2-3 tyg i idź.
A przez powłoki brzuszne to mogło nie być widać zarodka, tylko sam pęcherzyk. A jak jeszcze byłby umieszczony na ntylnej ścianie macicy to już w ogóle :tak:

Dno macicy czyli na samej górze! to super! Bo małe jest ryzyko poronienia!
Wszystko będzie dobrze :-) Niczym się nie zamartwiaj - odpoczywaj ile się da :-)

asia jestes wielka! jak przeczytalam "na samej gorze" do tego jeszcze z wykrzyknikiem to mi zaladek do gardla podskoczyl ze strachu :)
jakos z biegiem dni nabieram przekonania, ze wszystko bedzie dobrze. bo chyba juz by sie cos dzialo gdyby bylo zle. tylko martwi mnie strasznie to, ze nadal psychicznie nie czuje tej ciazy. gdzies kiedys przeczytalam, ze ciaza to czas magiczny ale tylko w pierwszej ciazy. pozniej juz nie ma czasu na rozmyslania i planowania, jest sie bardziej praktycznym. a jak to pierwsze dziecko jest jeszcze male i wymaga ciaglej uwagi to juz wogole. wtedy uznalam, ze ktos bez sensu napisal, teraz widze ile w tym prawdy.

Iza myślałam o Tobie wczoraj :) ciesze sie ze z dnia na dzien czujesz sie coraz bardzie pewna :) nie przejmuj sie ze psychicznie "nie jestes jeszcze w ciąży" ja też myślę, że kolejną przechodzi sie juz zupełnie inaczej ( chyba ze jest duuuza przerwa miedzy jedna a drugą) wszystko przyjdzie z czasem najważniejsze ze czujesz sie dobrze :)

Justyna chyba po 7 ...

ja robilam po 8 i powiedzial prawde.
dzieki asiu.
wczoraj tak pisalam, ze u mnie dobrze a dzisiaij od rana pobolewa mnie podbrzusze... a tam, dosc biadolenia! pojutrze ide badac krewi do nastepnego wtorku musze byc silna!

reklama
W nocy 12.03. Niecałe 3kg i 53 cm. Asia przeszczęśliwa, Malutka ma na imię Dominisia i jest prześliczna.

Mam nadzieję, że Asia się nie pogniewa na mnie, bo bez jej zgody napisałam.

Do góry