reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
W nocy 12.03. Niecałe 3kg i 53 cm. Asia przeszczęśliwa, Malutka ma na imię Dominisia i jest prześliczna.

Mam nadzieję, że Asia się nie pogniewa na mnie, bo bez jej zgody napisałam.

Cieszę się majandra, że napisałaś, niestety większość smsów urodzeniowych poszło z tel Adama a on nie ma Cię w kontaktach :sorry2:

Asiu ogromniaste gratki!!!!! :-)Jesteś moim ideałem:sorry2: i wzorem do naśladownaia choć pewnie nigdy go nie doścignę:zawstydzona/y: ucałowania dla maleńkiej Dominisi i całej rodzinki:tak: a tak nota bene to skorzystałaś z której rady żeby przyśpieszyć:-p;-):-)

Ze stoickiego spokoju ;-)
Nie przyspieszaliśmy intensywnie bo to nic nie daje...
Kluczem do wszystkieo było ścisłe zaplanowanie czasu na następne dni, jakbym miała nie rodzić jeszcze. Czyli byłam umówiona na piątek na 8.30 na zeznania na policji, w sobotę chciałam się spotkać z przyjaciółką, w niedzielę mieliśmy iść ze znajomymi i ich dziećmi na targi Wiatru i wody :-D
I NIC nie wyszło z planów :-p
A, no i mąż zabrał się w czwartek popołudniu do sprzatania wreszcie ;)

reklama
Do góry