reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
wlasnie rozmawialam z mama i jesli S nie zjedzie dzisiaj po trasie to Janusz po nas przyjedzie. Przynajmniej PZU i internet zaplace przy okazji to kupie. Ja tez srednio wierze w taki test tylko,ze zawsze byl taki metny i chmurka ewidentnia na dole,a dzis jak wyjelam to 1 mysl "co on taki klarowny" i cale metki zaraz pod powierzchnia,ale oczywiscie test musze zrobic

nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tymi chmurkami.... Justyna ja tez Ci życzę żeby mała fasoleczka siedziała w brzuszku...

Dziewczyny co to za chmurki?????? :szok: Justyna oby były dwie kreseczki :yes: jakby co to dziecie urodziłoby się na Boże Narodzenie???? :-)

reklama
Test chmurkowy - rano siusiamy do sloiczka (chyba najlepszy waski i wysoki) wkladamy na niecala godzine do zamrazalnika. Jak chmurka (metne) jest na dnie to nie ma ciazy, jak na samej gorze to jest.

Do góry