Hej Babeczki
ja juz 3 kawę dzisiaj pije
Julii dzisaj przed 6 sie siku zachciało
, i od tego czasu nie śpimy, obejrzałyśmy wszystkie angielskie bajki na bbc i na channel (nawet teletubies leciały ku radości mojej Julii) a teraz jula robi cuda z plasteliny, a za chwile idziemy na spacer, bo o dziwo słońce drugi dzień jest ;-)
ja własnie "odnawiam" Julkowe bajki, Julia ostatnio uwelbia Klub Myszki Miki, juz dawno miałąm 2 płytki, ale jakos jej nie pasowały, a teraz kocha je i an okrągło chce oglądać, wiec kompletuje dalsze odcinki ;-)
Ania mam nadzieje że to nie półpasiec u Ciebie :-(
może jadłaś coś nowego? albo jakiś balsam nowy masz?
mnie ostatnio uczuliła maszynka do golenia z balsamem, wszędzie gdzie sie goliłąm miałam krosty
a jak Mat własnie? miał jakieś oznaki ospowe? cokolwiek?
Edzia nie mam pojecia co doradzić ze spaniem Oli, :-(
jak moja Jula była malutka, i nie spała w dzień to położna poradziła nam aby ja kłaść przy muzyce/radiu, przez to Julia uzależniła sie od kołysanek Turnaua i trudno było ją potem oduczyc, ale potrafiła przy tym spać nawet i 4 godziny ciągiem, podobało jej sie
kurcze współczuje Wam Dziewczynki, jakos nie wyobrażam sobie mieć drugie dziecko teraz, jak Jula taka małą jeszcze
nie umiała bym chyba
JKrzymka ja przepis sobie skopiowałam
, moze jak moja familia bedzie miałą chęć na ciacho to upieke takie, raz jeszcze w pl robiłam marchewkowe od Ani ale tylko mi i Julii smakowało, wiec przestałąm robić, bo obie całą blaszke musiałysmy zjeść ;-) a potem w boki idzie ;-)
a co do starcia z mężem...
ja wczoraj miałam starcie słowne
dobrze że do rękoczynów nie doszło ehhh
chyba mam menopauze
uciekam na dwór z moim potworkiem
do potem
a Ania ja dziś na obiad robie Pange (z pl - tzn w pl ona była chyba jedynie w polskiej lodówce
bo produkcja to są chyba chiny;-);-);-)) do tego szpinak i młode pyrki