reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oj dziewczyny bo się zawstydzę :zawstydzona/y: na ślubie każda ładnie wygląda :-)
Joanno - słyszałam że macie już przpis na ciecho marchewkowe ( te z fotki) to się nie wychylałam.
mąż śpi żeby mnie w nocy obudzić ;-)

reklama
oj dziewczyny bo się zawstydzę :zawstydzona/y: na ślubie każda ładnie wygląda :-)
Joanno - słyszałam że macie już przpis na ciecho marchewkowe ( te z fotki) to się nie wychylałam.
mąż śpi żeby mnie w nocy obudzić ;-)
Gdzieś tam przepis jest,ale możesz wrzucić na wątku o przepisach swój.
A Twój mąż cwany :laugh2::laugh2:

:-p No! A tak serio serio....dobrze zrobiłaś.

Wiesz Aniu, tak sobie siedzę i myślę, że my to w tym roku powinniśmy się spotkać w Krynicy. Piwko, papierosek...

Moja Ola zasnęła dziś o 18.30 i już miała 4 pobudki:angry:

Oj fajnie by było.Jeszcze nianie do tego by się załatwiło i heja.
Ale niestety w tym roku wakacji nie będzie,nawet z tej kasy za podatek :angry::-(

Oj fajnie by było.Jeszcze nianie do tego by się załatwiło i heja.
Ale niestety w tym roku wakacji nie będzie,nawet z tej kasy za podatek :angry::-(

U nas tyż nie...zmiana mieszkania.
No ale...przecież Kinek nas zapraszała do swojego ogrodu. Damy mu (ogrodowi) z rok i next year...:evil::evil::evil::-D:-)

Jkrzymka dasz sie obudzić???

Helllooo

Anineczko dobrze zrobilas z tym wrzesniem :-)
Wlasnie tak sie zastanawialam co to za sonda u nas. Ale wyjasnilas i juz teraz wiem ;-):-)

Jkrzymka udanego starcia z mezem :-);-):tak::-)
Ja tez czekam na mojego i nasze starcie ;-):-)

Ostatnia edycja:
U nas tyż nie...zmiana mieszkania.
No ale...przecież Kinek nas zapraszała do swojego ogrodu. Damy mu (ogrodowi) z rok i next year...:evil::evil::evil::-D:-)
Next year to na pewno.Akurat drzewka będą już większe...nasze huligany dadzą sobie z nimi rade :-D:-D

Helllooo

Anineczko dobrze zrobilas z tym wrzesniem :-)
Wlasnie tak sie zastanawialam co to za sada u nas. Ale wyjasnilas i juz teraz wiem ;-):-)

Jkrzymka udanego starcia z mezem :-);-):tak::-)
Ja tez czekam na mojego i nasze starcie ;-):-)
No ładnie wszystkie na wojne z mężami idą :laugh2:

Edzia
ty też ?:confused::-D

Ciacho marchewkowe:
0,6 litra mąki
0,35 ml cukru
2łyżeczki cynamonu
1łyżeczki gałki muszkatołowej
1łyżeczki sody oczyszczonej
0,25 ml ojeju
3 jaja
0.15 ml mleka
0,5 l marchewki startej na drobno
0,3 l wiórek kokosowych
0,2 l siekanych orzechów
0,1 l rodzynek
piec w 170 stopniach przez hmm chyba 45min
Polewa: 0.2 l serek homogenizowany naturalny
0,1 l -"------------ waniliowy
0,1 l cukru pudru
a na góre mozna polać eski floreski jakiejś polewy czekoladowej ;-)

Aineczko u nas przez ostanie @ klopoty mielismy dluzszy zastoj.
Wiec czekam :-)
Trzeba w koncu powojowac :-);-):tak::-)

Jkrzymka mmmmmpyszne musi byc to ciacho.
To jest przepis na duza blache :confused:
Znam inny przepis. Zaraz ten sobie skopiuje na pulpit ;-):-)

reklama
Do góry