reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej!

Boli mnie głowa od rana.

Może kawa pomoże???

Aniu ja mam problem ze spaniem Oli w dzień. U nas w domu jest mało miejsca, jak ją kładę w pokoju dzieci to i tak wszystko z drugiego słychać i budzi się po 5 minutach, zresztą Maciek zazwyczaj celowo hałasuje albo z hukiem włazi do jej pokoju. A na balkonie nie zaśnie już, mowy nie ma. Wczoraj spoała z godzinę, a jak jestesmy na wsi to spi 4-5 godzin dziennie.

reklama
Ja już kawusie wypiłam,ale może strzele sobie jeszcze jedną dopuki młody śpi.
On jakiś dziwny dziś.poszedł spać a godzinke wcześniej się obudził z nocy,.
Jakiś taki ciepły mi się wydawał,jak wstanie zmierze mu temp.

Współczuje,bo u nas wogóle nie ma tego problemu.Urok domku bo w sypialni u góry jak śpi jest cisza.
My na dole z Antkiem siedzimy.
A i Antek czasem mnie strofuje "Mama cisza,dzidziuś śpi" :laugh2::laugh2:
Ogólnie daje się nawet uciszyć jak sam się głośno zachowuje.

Ale na dworze młody nie śpi.W sumie tylko na spacerach,ale i tak zazwyczaj zasypia już na koniec spaceru,jak trzeba iść do domu :baffled:
To tak jak Antek,on wogóle przestał spać na spacerach koło roczku.
Może załózcie sobie zamek na drzwi :confused:
I jakąś bajke puszczaj Maćkowi w tym czasie,choć pewnie już tak robisz? ;-)

Tak, bajki to już na okrągło od rana, mały już ich nawet oglądać nie chce.
Gdyby mógł wychodzić na dwór nie byłoby problemu.
On się po prostu nudzi i ja się mu wcale nie dziwię.

A Mattowi może zęby idą??? Tylko wtedy to by Ci raczej marudził:baffled:

Tak, bajki to już na okrągło od rana, mały już ich nawet oglądać nie chce.
Gdyby mógł wychodzić na dwór nie byłoby problemu.
On się po prostu nudzi i ja się mu wcale nie dziwię.

A Mattowi może zęby idą??? Tylko wtedy to by Ci raczej marudził:baffled:
Obawiam się żeby to nie było na ospe.
Bo moje objawy wskazują na półpasiec :baffled:

A widziałaś tą bajke "Ratatuj"?
Rewelacyjna ;-):-)

O kurde całkiem zapomniałam o Waszej ospie...to by nawet czasowo pasowało...Mam nadzieję, że jednak nie. Życzę zdrówka. Ania, a czy Ciebie coś boli? Bo półpasiec podobno okropnie boli.

Ratatuj obejrzane. SUPER!!!!

Ostatnio byliśmy na "Horton słyszy Ktosia" w kinie. Ładna bajka, z przesłaniem. Maćka najbardizej zachwyciłaby druga część Aut, tak jak nas wszystkich zresztą.

No właśnie boli ale nie jakoś strasznie,pod pachą od pleców po cycki.
Słyszałam,że są rózne nateżenia bólu i stopnie choroby.Niektórzy gorączkują i zwijają się z bólu inni przechodzą lekko.

On dalej śpi...

Oo nawet niewiedziałam,że jest druga część Aut.
Trzeba załatwić. :tak:

Antek pokochał 101 Dalmatyńczyków.Bo tyle tam hau hua .Jakoś nie moge go nauczyć słowa Pies :baffled: Wiecznie hau hau jest :-D

Co dziś na obiad serwujecie?

No wlasnie nie ma Aut 2:happy2: tylko moglyby byc:-D

Spadam na jakis czas...ale nie na dlugi:happy2:
Ah no tak.Nie doczytałam porządnie a później bredze. :rofl2:
Tak,tak.Mogłaby być.

Kurcze doczytałam o tym półpaścu i chyba nie to.
Bo tam pisze,że krosty atakują skóre tam gdzie przechodzi nerw i :
Zmiany skórne przypominające wysypkę pojawiającą się w ospie występują w postaci pasa obejmującego połowę klatki piersiowej (stąd wywodzi się nazwa choroby).

A ja to mam na całym ciele,łącznie z nogami.Tylko twarz mi oszczędziło,niewiedzieć czemu-dzięki Bogu :tak:
No i nie zbiera się w nich żaden płyn surowiczy
:no:

Witam sie z kawusia ;-)

Moj poranny film sie skonczyl (Beverlly Hills ;-)- uwielbiam go:tak:) i zaraz ide sie szykowac na jakis spacerek bo za oknem swieci sliczne slonce i ciepelko na dworze wiec trzeba kozystac po wczorajszym kiszeniu sie w domu.

Edytko moze w porze drzemki Oli idzcie na spacer. Corcia sie wyspi, a synus wybiega.

Byl taki okres, ze Sandra w domu tez spac nie chciala. Piurko by spadlo a ona na rowne nogi od razu. A na dworze spala jak zabita. Nic nie przeszkadzalo ani auta ani ludzie. Duzo czasu spedzalam z nia na dworze, przynajmniej byla wyspana i nie marudzila ;-)

Anineczko dziwna sprawa.
Moze rzeczywiscie ospa u Was jeszcze panuje.
A jak u meza :confused:

reklama
Anineczko ja Atos nie mowi pies to naucz go dog :-);-)

A moze idz do lekarza z tym czyms na Twojej skorze.

101 dalmatynczykow to film czy kreskowka :confused:
Ja widzialam tylko film, ale Sandry nie zainteresowal.

Do góry