my właśnie wróciłyśmy z drugiego spaceru, najpierw pochodziłysmy po parku ze 40 minut, potem na zakupki, no i przyniosłyśmy zakupki do domu i poszłysmy na plac, Jula sie troche pobawiła, ale już wróciłyśmy, bo widze ze Jula już na ostatku energii, oczka ma takei małe, i jak weszłysmy do chatki to Jula stwierdziłą że
"przykro mi ale ja musze teraz odpocząć nie moge sie bawić misiu;-)"
;-)
Asiu biedna Julcia :-(
czy jutro usg bedziesz miała tylko brzuszka czy też jelitek? moze jak jula tak cierpi, zadzwoń do przychodni po pielęgniarke, żeby zrobiłą Julci lewatywke, nie wiem czy w warszawie przychodzą do domów, ale we wrocławiu przychodziły.
Biedactwo :-(
Miałam kiedys artykuł o żywieniu dziecka, jakie produkty zapieraja a jakie rozluźniaja, wiem ze na pewno nie mozna podawać białego chleba, słodyczy,
jak chcesz to poszukam tego :-(
A co do gastrologa to czy usg jest zlecone od niego? wiem ze gastrolodzy zlecaja takie badania pod różnym kontem, a czasami w ogóle nie każą robić usg tylo odrazu gastroskopie:-
-(
Asiu wiesz jak piszesz o tym że alergicznie coś sie zaczyna dziac u Julii, to zastanawiam sie czy Julcia nie am tych zaparć też przez alergie
Dokłądnie sie nie orientuje, ale wydaje mi sie ze skaza białkowa np. mogła wpływać na kłopoty z wypróżnieniem :-(
Julciu zdrowiej szybciutko :*
Edzia daj mi troch twojej energii ;-)
Musze sprzątac, ale mi sie nie chce
w sumie posciel wczoraj pozmieniałąm,a le wyprać nie moge bo pranie z soboty jeszcze mokre, wiec odkurzanie przede mna, i prasowanie brrrrrrrr, nienawidzę prasować
Ania jeszcze ce boli zębol?:-( mi juz antybiotyk pomógł, i nie boli, tylko jak nagryzam, mam andzieje że Ciebei też szybko przestanie boleć.
JKrzymka no to ostro pojeździłaś ;-)
;-):-)
;-)
fajnie ;-)
- a ciache to nie kus, bo zrobie, i znowu bede miałą wyrzuty sumienia ze sie odchudzać mam, a ciacho pożeram :-);-)
ide do garów pa
a w sumie to moze jest jakaś dieta w której można jeśc słodycze
bo ja ostatnio bez nich nie moge