Super ze się odezwałaś :*, już sobie zanotowałam- przetłumaczyłam, I po miesiączce idę zdeterminowana do mojego lekarza i wymusze zrobienie tych wszystkich badań. Kolejny raz nie zaryzykuje, bo zwyczajnie nie mam już siły przez to przechodzić a potem zastanawiać się i szukać winnych.
Miałas robione przeciwciała fosfolidowe i kardiolipowe , tarczyca ,histeroskopia ( jak nie to koniecznie muszà ci je zrobić to są podstawowe badania po 3 poronieniu ) słuchaj wejdź w Google i wyszukaj " badania po poronieniu " i tam wszystkie bedziesz miała jakie powinnaś już na tym etapie zrobic i oni bez łaski powinni ci je zlecić . Jest może u ciebie klinika poronień nawracajacych ? Jak jest to niech ciebie tam skierują , bo u ciebie to już nie są zarty !!! Przeciez nie możesz poraniac w nieskończoność ( zreszta jak i ja ) . Ja też już się boje ryzykować , coraz mniejsze mam nadzieje na szczęśliwe zakończenie . Jeszcze tydzien temu byłam w ciąży i myślałam że tym razem bedzie już ok ;( . A teraz jestm już wyczyszczona , nie zdążyłam nawet o tym pomysleć i już sie skończyło . I tak jak u ciebie wszystko zaczyna sie od plamienia a kończy wiadomo jak . Może ja nie powinnam mieć dzieci !!! Nie wiem jeszcze bedę próbować może jedno się zlituje i przyleci do mnie .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom