reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Czy stosujac ovitrelle miałyście plamienia po tym zastrzyku ? Jestem 3 dzień po i dzisiaj dostalam dziwnych pamień jak przed okresem. Sama nie wiem co to jest i czy martwic sie tym. Luteinę mialam dostac na wizycie w poniedzialek.
Ja nigdy nie plamiłam, miałam 5 razy podanee do tej pory.

reklama
Już nie sikne w tym miesiącu, przyszła @ ;P

Mogę melanżowac z czystym sumieniem 🤣
O nie! Czyli to różowe plamienie to było na @? Też raz miałam taką sytuację i też mnie niemiło zaskoczyło :( U mnie z kolei wrócił ból piersi, akurat kiedy dałam sobie spokój z myśleniem czy się udało 😂

O nie! Czyli to różowe plamienie to było na @? Też raz miałam taką sytuację i też mnie niemiło zaskoczyło :( U mnie z kolei wrócił ból piersi, akurat kiedy dałam sobie spokój z myśleniem czy się udało 😂
Tak :D a ja już wizualizowalam ze się zagnieżdża bobas hahah :D

W przyszłym miesiecu bardziej się postaramy :p

Obym jak najmniej z Was spotkała na październikowych staraczkach :* 💕

Nie pisalam od razu bo przewertowalam chyba tone internetu.
Beta 321.
To za malo tak mysle
Rycze
Nie wiem co robic
Jak ja wytrzymam do pon

@Urania tu masz przykładowy kalkulator
Jak wpisałam Twój wynik z 12 września i ten z dziś to pokazuje że jest dobrze, więc się nie załamuj

Tak :D a ja już wizualizowalam ze się zagnieżdża bobas hahah :D

W przyszłym miesiecu bardziej się postaramy :p

Obym jak najmniej z Was spotkała na październikowych staraczkach :* 💕
Haha znam ten temat 😂 Wczoraj ginekolog po wizycie mówi „trzymam kciuki, na pewno BARDZO SZYBKO się uda” i spojrzał się z uśmiechem, a mój staraczkowy mózg już doszukiwał się podtekstów haha Czyli jak szybko, halo, proszę pana, czy tam pan coś widział halo! 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry