reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

O to ciekawe z aku. A skąd jesteś?
Jak znalazłaś? Też myślałam swego czasu..ale niestety jest pełno pseudo aku-specow..więc nie wiem.
Może z Warszawy ktoś zna kogoś?
Słuchałam podcastów Izy Miętki- wydaje się, że ma spore doświadczenie z niepłodnością i chyba jest ciepłą osobą 🙂

reklama
No i pozamiatane. Dziś 11 dpo i zaczęły mnie pobolewać i piec piersi, a wczoraj już nie bolały w ogóle. Przeczytałam w starych wpisach, że w ciąży z synem też tak pisałam przed terminem @, że tak mam i nie wiem co się dzieje 😂 To już chyba w takim przypadku jutro będzie ciąża urojona, o ile odważę się znów zatestować 😂🤡

No i pozamiatane. Dziś 11 dpo i zaczęły mnie pobolewać i piec piersi, a wczoraj już nie bolały w ogóle. Przeczytałam w starych wpisach, że w ciąży z synem też tak pisałam przed terminem @, że tak mam i nie wiem co się dzieje 😂 To już chyba w takim przypadku jutro będzie ciąża urojona, o ile odważę się znów zatestować 😂🤡
Sikaj jutro z rana i czekamy na foto dwóch kresek! ❤️

Mnie dzisiaj delikatnie ćmił brzuch jak na okres, do tego miałam "znajome" uczucie ciągnięcia w okolicy jajnika więc jeśli w ciągu dwóch dni nie zobaczę nawet cienia to będzie znaczyło że coś z moją psychiką już jest nie tak 😂😂

Nie pisalam od razu bo przewertowalam chyba tone internetu.
Beta 321.
To za malo tak mysle
Rycze
Nie wiem co robic
Jak ja wytrzymam do pon
Strasznie Ci współczuje tego stresu i nerwów. Ale jeśli uchwyciłaś naprawdę wczesną ciążę, to uważam, że jeszcze nie można mówić tu o złym wyniku. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, a w poniedziałek za ujrzenie pęcherzyka. Wiem, że na pewno Ci ciężko wytrzymać do poniedziałku, ale nie tracę nadziei na pozytywne rozwiązanie!

Mnie dzisiaj delikatnie ćmił brzuch jak na okres, do tego miałam "znajome" uczucie ciągnięcia w okolicy jajnika więc jeśli w ciągu dwóch dni nie zobaczę nawet cienia to będzie znaczyło że coś z moją psychiką już jest nie tak 😂😂
Ach skąd ja to znam XD Bardzo jestem ciekawa tego mojego jutrzejszego testu. To dla mnie naprawdę dziwne, że coś się pojawiło z dziwnych rzeczy akurat tuż przed terminem @, 2 dni po bólach podbrzusza jak jak @ 🤔 Te piersi, uderzenia gorąca, dziś kręciło mi się w głowie, jestem strasznie płaczliwa. Może być PMS, ale na pewno nie jest typowy u mnie 😂 Dam Wam jutro znaka, chyba siknę 😀

reklama
Do góry