reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

@Urania trzymam mocno za Ciebie kciuki, 5tc więc mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczysz piękny pęcherzyk 💚

Ja dzisiaj mam 6dc, a że jestem na stymulacji letrozolem, to czuję, że jajniki nie próżnują 😅 mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) Postanowiłam też spróbować bardziej holistycznych metod wspierających i byłam już u dietetyczki (czekam na propłodnościową dietę dla mnie i męża) i u akupunkturzystki. Swoją drogą ta ostatnia była niesamowita - zrobiła mi badanie oka i później opowiedziała o problemach, o których wcześniej jej nie mówiłam 🤯
W jakim mieście byłaś u aku? Możesz polecić na priv jeśli to okolice Krk? :)

reklama
@Urania trzymam mocno za Ciebie kciuki, 5tc więc mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczysz piękny pęcherzyk 💚

Ja dzisiaj mam 6dc, a że jestem na stymulacji letrozolem, to czuję, że jajniki nie próżnują 😅 mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) Postanowiłam też spróbować bardziej holistycznych metod wspierających i byłam już u dietetyczki (czekam na propłodnościową dietę dla mnie i męża) i u akupunkturzystki. Swoją drogą ta ostatnia była niesamowita - zrobiła mi badanie oka i później opowiedziała o problemach, o których wcześniej jej nie mówiłam 🤯
O to ciekawe z aku. A skąd jesteś?
Jak znalazłaś? Też myślałam swego czasu..ale niestety jest pełno pseudo aku-specow..więc nie wiem.
Może z Warszawy ktoś zna kogoś?
Ja zawsze sprzątam przed wyjazdem bo uwielbiam wracać „zmęczona” po podróży do czystego mieszkanka <3 sprzątaj, sprzątaj, sprzątaaaaj!
Ja sprzątam w czwartki;-) żeby w pt już mieć luz na weekeend ;)

Mnie cały dzień brzuch boli. A jak założę nogę na nogę to mi podbrzusze przeszkadza. Mam wrażenie że jestem opuchnięta 🥴 cyce nadal bolą więc nadzieja trwa. Ale... jest już weekend 😍
Tez mam dzis dzień pobolewania brzucha, spuchnięte cycki i niedawno zaliczyłam 1,5 h drzemkę . Mam nadzieję, ze to efekt zwiekszającego się progesteronu i moja komorka mknie do macicy.😁😉🤭

reklama
my byliśmy z Itaki. Hotel Serenada. Wybieraliśmy między serenada a Leopesan. Nam akurat zelży na wyjazdach na dobrym standardzie hotelu i jedzeniu. Leopesan w momencie kiedy kupowaliśmy byl droższy o 5 tysięcy za osobę. z pewnego źródła wiem, że nie jest to warte aż takiego przepłacania w stosunku do Serenady. Świetny hotel i jedzenie. Jeżeli chodzi o plaże to są to hotele od strony morza wiec masz doczynienia z glonami. Plaża była codziennie sprzątana, było gdzie chodzić. Kąpiele w morzu w tym okresie to nie jest oceaniczna krystaliczna woda. Do tego musisz jechać na wycieczkę Np na Saone.
Ogólnie polecam, dla mnie wyjazd na Dominikanę to minimum 10 dni :)
To prawda, na 7 czy 8 dni się malo opłaca. Ledwo przylecisz i ogarniesz się w innej strefie czasowej a już powrót. My 1 raz tak polecieliśmy i żałowaliśmy, potem na 12 dni. U Nas wygrał hotel Riu Republika z biura Tui. Standard super i duzo restauracji, wszystko w cenie.

Do góry