reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

@Urania trzymam mocno za Ciebie kciuki, 5tc więc mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczysz piękny pęcherzyk 💚

Ja dzisiaj mam 6dc, a że jestem na stymulacji letrozolem, to czuję, że jajniki nie próżnują 😅 mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) Postanowiłam też spróbować bardziej holistycznych metod wspierających i byłam już u dietetyczki (czekam na propłodnościową dietę dla mnie i męża) i u akupunkturzystki. Swoją drogą ta ostatnia była niesamowita - zrobiła mi badanie oka i później opowiedziała o problemach, o których wcześniej jej nie mówiłam 🤯
W jakim mieście byłaś u aku? Możesz polecić na priv jeśli to okolice Krk? :)

reklama
@Urania trzymam mocno za Ciebie kciuki, 5tc więc mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczysz piękny pęcherzyk 💚

Ja dzisiaj mam 6dc, a że jestem na stymulacji letrozolem, to czuję, że jajniki nie próżnują 😅 mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) Postanowiłam też spróbować bardziej holistycznych metod wspierających i byłam już u dietetyczki (czekam na propłodnościową dietę dla mnie i męża) i u akupunkturzystki. Swoją drogą ta ostatnia była niesamowita - zrobiła mi badanie oka i później opowiedziała o problemach, o których wcześniej jej nie mówiłam 🤯
O to ciekawe z aku. A skąd jesteś?
Jak znalazłaś? Też myślałam swego czasu..ale niestety jest pełno pseudo aku-specow..więc nie wiem.
Może z Warszawy ktoś zna kogoś?
Ja zawsze sprzątam przed wyjazdem bo uwielbiam wracać „zmęczona” po podróży do czystego mieszkanka <3 sprzątaj, sprzątaj, sprzątaaaaj!
Ja sprzątam w czwartki;-) żeby w pt już mieć luz na weekeend ;)

Mnie cały dzień brzuch boli. A jak założę nogę na nogę to mi podbrzusze przeszkadza. Mam wrażenie że jestem opuchnięta 🥴 cyce nadal bolą więc nadzieja trwa. Ale... jest już weekend 😍
Tez mam dzis dzień pobolewania brzucha, spuchnięte cycki i niedawno zaliczyłam 1,5 h drzemkę . Mam nadzieję, ze to efekt zwiekszającego się progesteronu i moja komorka mknie do macicy.😁😉🤭

reklama
my byliśmy z Itaki. Hotel Serenada. Wybieraliśmy między serenada a Leopesan. Nam akurat zelży na wyjazdach na dobrym standardzie hotelu i jedzeniu. Leopesan w momencie kiedy kupowaliśmy byl droższy o 5 tysięcy za osobę. z pewnego źródła wiem, że nie jest to warte aż takiego przepłacania w stosunku do Serenady. Świetny hotel i jedzenie. Jeżeli chodzi o plaże to są to hotele od strony morza wiec masz doczynienia z glonami. Plaża była codziennie sprzątana, było gdzie chodzić. Kąpiele w morzu w tym okresie to nie jest oceaniczna krystaliczna woda. Do tego musisz jechać na wycieczkę Np na Saone.
Ogólnie polecam, dla mnie wyjazd na Dominikanę to minimum 10 dni :)
To prawda, na 7 czy 8 dni się malo opłaca. Ledwo przylecisz i ogarniesz się w innej strefie czasowej a już powrót. My 1 raz tak polecieliśmy i żałowaliśmy, potem na 12 dni. U Nas wygrał hotel Riu Republika z biura Tui. Standard super i duzo restauracji, wszystko w cenie.

Do góry