reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
TSH powyżej 2 to trochę za dużo przy staraniach o dziecko
Ciężki temat z tym TSH 🤷 ja mam całe życie ok. 2,5 i dwóch endokrynologów powiedziało, że jest super...a ja byłam ufiksowana, że to pewnie dlatego nie wychodzi 😔 Ciężko nie wierzyć lekarce, która po 2,5 roku mówi "piękny pęcherzyk, musi być ciąża" i jest młody 😂
A jak wasi endokrynolodzy ?

Ach skąd ja to znam XD Bardzo jestem ciekawa tego mojego jutrzejszego testu. To dla mnie naprawdę dziwne, że coś się pojawiło z dziwnych rzeczy akurat tuż przed terminem @, 2 dni po bólach podbrzusza jak jak @ 🤔 Te piersi, uderzenia gorąca, dziś kręciło mi się w głowie, jestem strasznie płaczliwa. Może być PMS, ale na pewno nie jest typowy u mnie 😂 Dam Wam jutro znaka, chyba siknę 😀
A który masz dpo?

Ja od wczoraj chodzę mega wkurzona na cały świat, ciekawe czy to jakiś znak czy zwykły PMS 😆😆

@Urania trzymam mocno za Ciebie kciuki, 5tc więc mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczysz piękny pęcherzyk 💚

Ja dzisiaj mam 6dc, a że jestem na stymulacji letrozolem, to czuję, że jajniki nie próżnują 😅 mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) Postanowiłam też spróbować bardziej holistycznych metod wspierających i byłam już u dietetyczki (czekam na propłodnościową dietę dla mnie i męża) i u akupunkturzystki. Swoją drogą ta ostatnia była niesamowita - zrobiła mi badanie oka i później opowiedziała o problemach, o których wcześniej jej nie mówiłam 🤯
Tak. Akupunktura to wspaniała rzecz, jednak trzeba trafic do odpowiedniej osoby, ja zostałam wyleczona z „astmy”, do czasu powikłań z oskrzelami, ale jestem tez alergikiem, działo sie wszystko i czym mowil. Od skurczy, boli głowy, dusznosci… przyjezdza do niego multum ludzi. Jak ktos z Wrocławia to moge polecić.
Nie pisalam od razu bo przewertowalam chyba tone internetu.
Beta 321.
To za malo tak mysle
Rycze
Nie wiem co robic
Jak ja wytrzymam do pon
A to pierwsza beta? Czy druga? Jezeli pierwsza, to nie masz sie czym stresowac kochana. Wczesna ciaza, a i wcześniejsze, znacznie wcześniejsze dziewczyny wyłapują. Wazny przyrost:) bedzie dobrze:)

Ciężki temat z tym TSH 🤷 ja mam całe życie ok. 2,5 i dwóch endokrynologów powiedziało, że jest super...a ja byłam ufiksowana, że to pewnie dlatego nie wychodzi 😔 Ciężko nie wierzyć lekarce, która po 2,5 roku mówi "piękny pęcherzyk, musi być ciąża" i jest młody 😂
A jak wasi endokrynolodzy ?
Tsh jest czułym hormonem-dziś masz 2,5 a zbadasz za tydzień możesz mieć 1,8 dlatego ja osobiście przy takim wyniku (i to raz zrobionym) nie włączała bym leku.Ja miałam tsh 5 i silne objawy niedoczynności, więc to już inna historia ale no 😉 to tylko moje zdanie 😌

No powiem Wam, że jaram się, chyba pierwszy raz mierząc temperaturę mam takie wysokie skoki po owulacji. Do tego w nocy obudzilo mnie kłucie z lewej str, dziś czuję bardzo jajnik oby tylko nie tam probował się pęcherzyk wgryzać, bo będzie po staraniach the end.
Czekam na Wasze dzisiejsze testy🤞🤞✊✊

Załączniki

• Screenshot_20230923_071611_Flo.jpg
    Screenshot_20230923_071611_Flo.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
No powiem Wam, że jaram się, chyba pierwszy raz mierząc temperaturę mam takie wysokie skoki po owulacji. Do tego w nocy obudzilo mnie kłucie z lewej str, dziś czuję bardzo jajnik oby tylko nie tam probował się pęcherzyk wgryzać, bo będzie po staraniach the end.
Czekana dzisiejsze testy🤞🤞✊✊
Piękny skok 😍 trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞 ja zaraz do labu idę. Otwierają od 8 🥴

No i to jest skok 😁 Trzymam kciuki 🤞🏻

U mnie biało - ale się dałam nabrać na te znikające kreski😈 no ale nie dołuje się, bo to dopiero 9,5dpo a ostatnio miałam kreski w 11dpo choć z synem miałam dobrze widoczną kreskę już 9dpo także ten🤷🏼‍♀️

reklama
Trzymam kciuki !

Do góry