Motylkowa!
Fanka BB :)
@Mademoiselle_Nika mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram, ja zredukowałam kontakty do minimum i mi lepiej.A nie myślałaś o tym, żeby się odciąć? Przecież to jawne wpędzanie w poczucie winy i deprechę. Nie chciałabym mieć kontaktu z takimi rodzicami.
Ja dzisiaj po dwóch owulakach (kit, że dwa dni temu była owulka). Po prostu lubię@Myszko duzo cierpliwości, dużo pokładów nadziei i siły w dążeniu do celu! <3
Jak wam mija sobota? Ja właśnie miałam robić owulaka i zapomniałam się teraz znowu muszę zbierac siuśki
Minimum 4 hDziewczyny, ile trzeba mieć min nieprzerwanego snu, aby mierzenie temperatury miało sens?
a mogę luteinę czy może musi być duphaston? Bo na luteinę mam receptę jeszcze.U mnie na drugi dzień po odstawieniu dupka przychodzi okres.
Kurde, przykro mi że trafiłaś na fałszywkę. Ja się trochę zmartwiłam, bo wyciągnęłam ten test i nie ma nawet tego cienia…. Na ulotce jest napisane, ze przy niskim poziomie bety pozytywny może utrzymywać się minute albo nawet krócej, wiec staram się być dobrej myśli.