reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Moje zniecierpliwienie sięga zenitu 😅 póki co i tak nic by Ale mnie korci żeby siknąć, a jestem dopiero 7dpo 🙈
Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈
Haha, to jak ja dzisiaj 6 lub 7dpo a ja już przystąpiłam do testowania 🤣 pro forma bo wiadomo ze bladość nad bladosciami.

Ja tylko raz miałam fałszywkę, jie jestem jakimś twardym zawodnikiem w tym temacie, ale trochę testów się przewinęło.

reklama
Ginekolog mi napisał żebym brała progesteron przez 5 dni na wywołanie okresu. Wiecie może czy po tych 5 dniach powinnam dostać okres czy dopiero kilka dni po odstawieniu?
Ja teraz bralam duphaston po owu, 10 dni brania, skończyłam w poniedziałek a okres dzisiaj. Ale to bardzo indywidualnie, niektóre dziewczyny zaraz po odstawieniu dostają okres.

Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈
A co to za testy o czułości 5mlu? Pierwsze słyszę... to w PL?

Laski,nie czekam do testowania 😟
Dziś 29 dc ,zaczął się różowy sluz,szyjka miękka,nisko,temp spadła do 36,6,nic nie boli,nie stuka i nie puka,na cud w plamienie implantacyjne nie wierzę, więc można wpisać okres😢
Na kolejne eestowanie nie mam co się zapisywa ,bomoj mąż miał wypadek na hulajnodze i jest połamany,niby ręką ale tak go boli że o sexe nawet myśleć nie będzie.takze niby nowy cykl ale juz wiem,że stracony 😭
Nie ma wpisywania okresu bez okresu! Dopóki go nie ma to jesteś w grze 💪 Dużo, dużo zdrowia dla męża 🥺

To nam przyszły wyniki z morfologii nasienia i trochę jestem podłamana, niby cala morfologia ok, poza ilością plemnikow o prawodowej budowie, wynik tu jest na granicy normy 4%. W poniedziałek idę na wizytę to pokaże gin. Ciekawa jestem co powie.

Gwen89 testu dalej😁a nóż kreska się pojawi 8dpo😁

Kate01 zdrowia dla męża. Oby się wykurował do następnej owulacji 🙏🏻

AnnMar88 ja kupuje w Nl. Raczej wątpię, że są w Pl

Załączniki

• Screenshot_20230916_214048_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230916_214048_com.android.chrome.jpg
    254,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry