reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Moje zniecierpliwienie sięga zenitu 😅 póki co i tak nic by Ale mnie korci żeby siknąć, a jestem dopiero 7dpo 🙈
Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈
Haha, to jak ja dzisiaj 6 lub 7dpo a ja już przystąpiłam do testowania 🤣 pro forma bo wiadomo ze bladość nad bladosciami.

Ja tylko raz miałam fałszywkę, jie jestem jakimś twardym zawodnikiem w tym temacie, ale trochę testów się przewinęło.

reklama
Ginekolog mi napisał żebym brała progesteron przez 5 dni na wywołanie okresu. Wiecie może czy po tych 5 dniach powinnam dostać okres czy dopiero kilka dni po odstawieniu?
Ja teraz bralam duphaston po owu, 10 dni brania, skończyłam w poniedziałek a okres dzisiaj. Ale to bardzo indywidualnie, niektóre dziewczyny zaraz po odstawieniu dostają okres.

Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈
A co to za testy o czułości 5mlu? Pierwsze słyszę... to w PL?

Laski,nie czekam do testowania 😟
Dziś 29 dc ,zaczął się różowy sluz,szyjka miękka,nisko,temp spadła do 36,6,nic nie boli,nie stuka i nie puka,na cud w plamienie implantacyjne nie wierzę, więc można wpisać okres😢
Na kolejne eestowanie nie mam co się zapisywa ,bomoj mąż miał wypadek na hulajnodze i jest połamany,niby ręką ale tak go boli że o sexe nawet myśleć nie będzie.takze niby nowy cykl ale juz wiem,że stracony 😭
Nie ma wpisywania okresu bez okresu! Dopóki go nie ma to jesteś w grze 💪 Dużo, dużo zdrowia dla męża 🥺

To nam przyszły wyniki z morfologii nasienia i trochę jestem podłamana, niby cala morfologia ok, poza ilością plemnikow o prawodowej budowie, wynik tu jest na granicy normy 4%. W poniedziałek idę na wizytę to pokaże gin. Ciekawa jestem co powie.

Gwen89 testu dalej😁a nóż kreska się pojawi 8dpo😁

Kate01 zdrowia dla męża. Oby się wykurował do następnej owulacji 🙏🏻

AnnMar88 ja kupuje w Nl. Raczej wątpię, że są w Pl

Załączniki

• Screenshot_20230916_214048_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230916_214048_com.android.chrome.jpg
    254,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry