reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U mnie na drugi dzień po odstawieniu dupka przychodzi okres.

Kurde, przykro mi że trafiłaś na fałszywkę. Ja się trochę zmartwiłam, bo wyciągnęłam ten test i nie ma nawet tego cienia…. Na ulotce jest napisane, ze przy niskim poziomie bety pozytywny może utrzymywać się minute albo nawet krócej, wiec staram się być dobrej myśli.
Więc koniecznie test do powtórki jutro. Myślę, że jak zniknęła, to niestety, ale może być fałszywa. :(

reklama
Hej dziewczyny próbuję Was czytać po kryjomu jak dzieci nie widzą 🙈 Wczoraj wieczorem wszystko nadrobiłam ale już napisać nie dałam rady🙈
No starania potrafią być ciężkie - o córkę rok się starałam i naprawdę byli to frustrujące-żyłam tylko staraniami 🙄

Z synem natomiast udało mi się zajść w 3cyklu od razu po cb. Zobaczymy jak teraz 🤔

C_or_nelia strasznie współczuję, że miałaś takie dzieciństwo 😐 Nie wiem jak rodzic może być tak okrutny dla własnego dziecka 😒 Ja też bym się odcięła od takiego potwora...

Żołna oby stary stanął na wysokości zadania i przeprosił. Ahh ci faceci 😏
Mnie mój dziś też zdenerwował ale ja już po owu i może się fochać dalej 😜

Dawno mnie tak jajnik nie napieprzał. Aż zęby z bólu zagryzam. Owulaki znowu bledną. W sumie to tak widzę, że najintensywniej wybarwiają się koło 8-9 rano 🙈 zresztą nie wiem po co to dalej sprawdzam, bez sexów i tak nic z tego nie będzie 🤷 dobranoc.

Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈

Nomeolvides fajna ta kreska-widoczna dość wyraźnie. Byłabym zdziwiona jeśli byłaby fałszywa - ja zrobiłam w swoim życiu setki testów i nigdy nie miałam fałszywej kreski. Każda moja kreska oznaczała ciążę dlatego tak bardzo jestem zaskoczona tym, ile dziewczyn ma fałszywe kreski 🙄
Ja w tym roku miałam taką sytuację, że zatestowałam sobie już 8dpo i kreska blada pojawiła się od razu ale była dosłownie minutę i zniknęła. Zrobiłam drugi ten sam test i ta sama sytuacja-przez co miałam 100mysli na minutę, bo nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Na drugi dzień z rana (9dpo) zrobiłam inny czuły test i biało, 10dpo też biało i wierzyć mi się nie chciało, że i mnie w końcu taka fałszywa kreska dopadła. Oczywiście za testowałam też w 11dpo i się zdziwilam-wyraźna słaba kreska - tak że byłam w szoku, że takie coś się przytrafiło. Ciąża jednak nie utrzymała się 🤷🏼‍♀️
Zamówiłam sobie dziś testy o czułości 5mlU i w życiu nie dam rady czekać do 11dpo🙈🙈🙈
Ja na tych facelle miałam za każdym razem taką kreskę, a ciąży nie było.
Jhtro zrobię jeszcze z porannego siku test, ale niestety tez mam ten z facelle😕

Kurde :(((

Jutro mam robic progesteron, glukozę, insulinę, estradiol, to chyba dorzucę ta betę. Zobaczymy…
I powiem ci, że ja dzisiaj robiłam też z facelle ale ten w tym plastiku i też miałam przez chwilę kreskę, która zniknęła, więc ja naprawdę tym testom nie ufam, ale w tym rossmanie ceny za testy z kosmosu były. Nie wiem czy im się cenówki pomyliły czy co i stwierdziłam, że zaryzykuję. Teraz żałuję, że nie wzięłam jednak tych pinków.

reklama
Laski,nie czekam do testowania 😟
Dziś 29 dc ,zaczął się różowy sluz,szyjka miękka,nisko,temp spadła do 36,6,nic nie boli,nie stuka i nie puka,na cud w plamienie implantacyjne nie wierzę, więc można wpisać okres😢
Na kolejne eestowanie nie mam co się zapisywa ,bomoj mąż miał wypadek na hulajnodze i jest połamany,niby ręką ale tak go boli że o sexe nawet myśleć nie będzie.takze niby nowy cykl ale juz wiem,że stracony 😭

Do góry