reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Nie noo... Mam nadzieję, że jednak nie, chociaż patrząc na to co się tutaj ostatnio dzieje to jestem ostrożna i jeszcze się nie cieszę 🤷‍♀️ muszę się z tym przespać 😁
Te mieszane uczucia są normalne. Niby się starasz o dziecko, a tu ciąża i... jest się zaskoczonym. Więc jeśli zadajesz sobie pytanie "co ja najlepszego zrobiłam?" to wszystko jest w jak najlepszym porządku. 🤪

Nie noo... Mam nadzieję, że jednak nie, chociaż patrząc na to co się tutaj ostatnio dzieje to jestem ostrożna i jeszcze się nie cieszę 🤷‍♀️ muszę się z tym przespać 😁
Wierzcie mi, ze ja żyłam pod kamieniem i nie wiedziałam, ze testy mogą pokazać fałszywie pozytywny wynik. Dopiero tutaj się o tym dowiedziałam i gdybym wiedziała o tym, jak prawie 2 lata temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, to na bank bym zrobiła ich wtedy milion dla potwierdzenia. A ja zrobiłam raptem 2- jeden wieczorem, a drugi rano 🙉 Ja się chyba więcej z tego forum dowiedziałam niż w szkole na biologii czy innym wdż-cie. To brzmi komicznie i strasznie, ale prawdziwe 😅

Wierzcie mi, ze ja żyłam pod kamieniem i nie wiedziałam, ze testy mogą pokazać fałszywie pozytywny wynik. Dopiero tutaj się o tym dowiedziałam i gdybym wiedziała o tym, jak prawie 2 lata temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, to na bank bym zrobiła ich wtedy milion dla potwierdzenia. A ja zrobiłam raptem 2- jeden wieczorem, a drugi rano 🙉 Ja się chyba więcej z tego forum dowiedziałam niż w szkole na biologii czy innym wdż-cie. To brzmi komicznie i strasznie, ale prawdziwe 😅
Ja nawet pokuszę się na stwierdzenie, że z tego forum można dowiedzieć się więcej niż od niejednego lekarza..

reklama
Do góry