reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Nie noo... Mam nadzieję, że jednak nie, chociaż patrząc na to co się tutaj ostatnio dzieje to jestem ostrożna i jeszcze się nie cieszę 🤷‍♀️ muszę się z tym przespać 😁
Te mieszane uczucia są normalne. Niby się starasz o dziecko, a tu ciąża i... jest się zaskoczonym. Więc jeśli zadajesz sobie pytanie "co ja najlepszego zrobiłam?" to wszystko jest w jak najlepszym porządku. 🤪

Nie noo... Mam nadzieję, że jednak nie, chociaż patrząc na to co się tutaj ostatnio dzieje to jestem ostrożna i jeszcze się nie cieszę 🤷‍♀️ muszę się z tym przespać 😁
Wierzcie mi, ze ja żyłam pod kamieniem i nie wiedziałam, ze testy mogą pokazać fałszywie pozytywny wynik. Dopiero tutaj się o tym dowiedziałam i gdybym wiedziała o tym, jak prawie 2 lata temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, to na bank bym zrobiła ich wtedy milion dla potwierdzenia. A ja zrobiłam raptem 2- jeden wieczorem, a drugi rano 🙉 Ja się chyba więcej z tego forum dowiedziałam niż w szkole na biologii czy innym wdż-cie. To brzmi komicznie i strasznie, ale prawdziwe 😅

Wierzcie mi, ze ja żyłam pod kamieniem i nie wiedziałam, ze testy mogą pokazać fałszywie pozytywny wynik. Dopiero tutaj się o tym dowiedziałam i gdybym wiedziała o tym, jak prawie 2 lata temu robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, to na bank bym zrobiła ich wtedy milion dla potwierdzenia. A ja zrobiłam raptem 2- jeden wieczorem, a drugi rano 🙉 Ja się chyba więcej z tego forum dowiedziałam niż w szkole na biologii czy innym wdż-cie. To brzmi komicznie i strasznie, ale prawdziwe 😅
Ja nawet pokuszę się na stwierdzenie, że z tego forum można dowiedzieć się więcej niż od niejednego lekarza..

reklama
Do góry